Σταματέλος: «Θα χρειαστεί τρίτο φορ του χρόνου ο Ολυμπιακός»

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Σταματέλος: «Θα χρειαστεί τρίτο φορ του χρόνου ο Ολυμπιακός»

Σταματέλος: «Θα χρειαστεί τρίτο φορ του χρόνου ο Ολυμπιακός»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τους λόγους για τους οποίους ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση σέντερ φορ, με τον Τικίνιο Σοάρες να είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας, εξήγησε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως «θα χρειαστεί τρίτο φορ για 4-4-2 και όχι μόνο. Μπορεί φέτος να υπάρχει ο Κάιπερς, όμως δεν έχει την ίδια απόδοση με τους άλλους δύο (Χασάν και Ελ Αραμπί). Τον θέλει για τρίτο επιθετικό, που θα πάρει 20 συμμετοχές μίνιμουμ. Δεν έχουμε στο μυαλό μας ότι οι δύο έχουν και Κόπα Άφρικα. Ο παίκτης ζητάει γύρω στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως». Στη συνέχεια, υπογράμμισε ότι παραμένει «καυτό» το ενδιαφέρον για εξτρέμ. Υπάρχει πάντα ο Σουλεμάνα, που όμως απασχολεί αρκετές ομάδες. Δεν έχει μιλήσει επίσημα μαζί του, όπως έκατσε με τον Μπελχαντά. Αν φύγει ο Μπρούμπα, θα πάει και για άλλον έναν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση.
 
 Ακούστε το σχετικό απόσπασμα 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate