«Ποινές για Ελ Αραμπί και συγγενείς του από τα γαλλικά δικαστήρια»

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

«Ποινές για Ελ Αραμπί και συγγενείς του από τα γαλλικά δικαστήρια»

«Ποινές για Ελ Αραμπί και συγγενείς του από τα γαλλικά δικαστήρια»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Γαλλία ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει περιπέτειες με τη δικαιοσύνη. Τι είχε συμβεί με τον Μαροκινό άσο του Ολυμπιακού προ τετραετίας. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Γαλλικά δημοσιεύματα ανέφεραν το βράδυ της Τρίτης (25/5) ότι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί και συγγενικά του πρόσωπα καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης (προφανώς με εγγυήσεις) για επεισόδιο που είχε συμβεί το 2017 στο Μονπελιέ. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού (τότε αγωνιζόταν στο Κατάρ) βρισκόταν με την οικογένειά του στο σπίτι τους όταν δέχτηκαν επίθεση με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα από δύο ανήλικους.

Αμέσως μετά τη ρίψη των αντικειμένων και τις ζημιές, ο Ελ Αραμπί, με τα δύο αδέρφια του και τον γαμπρό τους κατηγορήθηκαν ότι έτρεξαν προς το μέρος των δύο παιδιών και τα χτύπησαν ζητώντας τους επιτακτικά να μαζέψουν τα γυαλιά από την αυλή. Κάτι που στη δίκη (η οποία έγινε λίγες μέρες πριν από τον τελικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, με τον Ελ Αραμπί να μην παρίσταται) ο συνήγορος των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι δε συνέβη και ότι απλά δόθηκαν κάποια ελαφρά χτυπήματα προς συμμόρφωση και για να ηρεμήσουν. Οι ανήλικοι (16 και 13 ετών) υποστήριξαν από την πλευρά τους ότι τραυματίστηκαν, ο ένας εξ αυτών στο μάτι.

Το δικαστήριο του Μονπελιέ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ επέβαλλε στον Ελ Αραμπί και τους συγγενείς του ποινή τριετούς φυλάκισης η οποία έχει μετατραπεί σε μονοετή και με δικαίωμα του δικαστή να καθορίσει τους όρους (πιθανότατα με αναστολή). Ο ποδοσφαιριστής καλείται να πληρώσει πρόστιμο 3.000 ευρώ, ο καθένας από τους συγγενείς του 1.000 ευρώ και επιδικάστηκε αποζημίωσε στους νεαρούς ύψους 13.400 ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες