Ολυμπιακός: Έχει λόγους να θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ πριν από τη φιέστα

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Ολυμπιακός: Έχει λόγους να θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ πριν από τη φιέστα

Ολυμπιακός: Έχει λόγους να θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ πριν από τη φιέστα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη φιέστα του 46ου πρωταθλήματος, αλλά πριν από αυτήν θέλει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Τη μεγάλη γιορτή για το 46ο πρωτάθλημα περιμένουν στον Ολυμπιακό, όμως, αυτό ισχύει για τον κόσμο. Για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του προτεραιότητα έχει το ματς με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά και θέλουν να γιορτάσουν, φυσικά και περιμένουν αυτή τη στιγμή μετά από μία πολύ δύσκολη και απαιτητική σεζόν, αλλά πρώτα απ' όλα θέλουν να πάρουν και τη νίκη.

Για τους πειραιώτες το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα το αντιμετωπίσουν με χαλαρότητα. Το αντίθετο σκοπεύουν να κάνουν σε ένα ματς που το θέλουν για πολλούς λόγους.

Ο βασικός είναι για να γιορτάσουν το πρωτάθλημα με την ηρεμία τους και στη συνέχεια για να στείλουν και μήνυμα στον αντίπαλο τους ενόψει του τελικού του Κυπέλλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς το δήλωσε, άλλωστε ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλει να το κερδίσει γι' αυτό και ζητάει από τους παίκτες του σοβαρότητα και πίεση από την πρώτη στιγμή.

Στον Ρέντη δεν ξεχνάνε την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας και θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι επιθυμούν να συνδυάσουν τη φιέστα για το 46ο πρωτάθλημα με μία νίκη επί του ΠΑΟΚ. Όσον αφορά στην ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει ένα σχήμα με νέα πρόσωπα και με βασικούς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate