Νικολακόπουλος: «Πώς θα κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, όταν…»

Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Νικολακόπουλος: «Πώς θα κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, όταν…»

Νικολακόπουλος: «Πώς θα κάνει το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, όταν…»
Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Στην αδυναμία του Ολυμπιακού να κερδίσει στα τέσσερα τελευταία του παιχνίδια εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (3 ισοπαλίες και 1 ήττα) στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Μάλιστα, το συνδύασε με την διαφορά που γενικότερα παρουσίασαν και φέτος οι Πειραιώτες στα παιχνίδια τους μέσα στο Καραϊσκάκη, σε σχέση με αυτά μακριά από το «σπίτι» τους. Επίσης, σχολίασε ότι για να κάνει ο Ολυμπιακός το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη θα πρέπει να εμφανίζεται καλύτερος και εκτός έδρας, αναρωτώμενος πώς μπορεί η ομάδα να θέλει να κερδίζει στην Πόρτο, την Μαρσέιγ, την Αϊντχόφεν και την Γουλβς, όταν δεν μπορεί να κερδίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα ομάδες που είναι ξεκάθαρα πιο κάτω επίπεδου από εκείνες που παίζει στο Champions League ή το Europa League..
 
Τέλος, εξέφρασε την άποψη το πρόβλημα είναι πως ο Ολυμπιακός μακριά από το Καραϊσκάκη δεν βγάζει την ίδια αποφασιστικότητα αμυντικά και επιθετικά και το ίδιο «τσαγανό» που έχει μέσα στο γήπεδό του, ακόμα και χωρίς κόσμο.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate