Με εκπλήξεις και στον Τελικό ο Μαρτίνς!

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

Με εκπλήξεις και στον Τελικό ο Μαρτίνς!

Με εκπλήξεις και στον Τελικό ο Μαρτίνς!
Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα πλάνα του για τον τελικό ενόψει ΠΑΟΚ και μέσα σε αυτά μας επιφυλάσσει και εκπλήξεις.... Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (22/05) με τον Πέδρο Μαρτίνς να ετοιμάζει ήδη τα πλάνα του. Μέσα σε αυτά μας επιφυλάσσει και πολλές εκπλήξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Είναι κομβικό παίκτης και ο Πορτογάλος τεχνικός το γνωρίζει αυτό.

Ο Παπασταθόπουλος έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα στο Ρέντη και πάει βήμα – βήμα για να μπορέσει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Εφόσον λείπει ο Σωκράτης έχουμε ότι ο Χολέμπας είναι οκ, ο Ολυμπιακός θα παίξει με διάταξη 3-4-3 και τον Εμβιλά στην μεσαία γραμμή δίπλα σε Καμαρά και Μπουχαλάκη. Κι αυτό είναι το ιδανικό σχήμα που έχει στο μυαλό του ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Πειραιά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων καλείται επίσης ν’ αποφασίσει ποιος θα είναι ο ένας από τους δύο εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η παρουσία του Μασούρα στο ένα άκρο της επίθεσης είναι δεδομένη αλλά ο Πορτογάλος δεν έχει κατασταλάξει στον άλλο εξτρέμ και κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο έκπληξης από τον τεχνικό του Ολυμπιακού. Επιλογές πάντως υπάρχουν πολλές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να φανερώσει τις σκέψεις του στις προπονήσεις των επόμενων ημερών αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτό που «καίει» τον Πορτογάλο είναι αν θα έχει στην διάθεσή του τον Παπασταθόπουλο.

Γιατί αν ο Σωκράτης είναι σε θέση να παίξει, όλα θα γίνουν πιο εύκολα για τον προπονητή των ερυθρόλευκων και το πλάνο που έχει στις σκέψεις του.

Η έκπληξη που αναφέραμε είναι ότι έχει στο μυαλό του και τον Καλογερόπουλο που έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις. Αυτό αν συμβεί θα το κάνει για να μην κάνει αλχημείες στην μεσαία γραμμή και στο κέντρο της άμυνας. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πέρυσι ρίσκαρε σε Τελικό με βασικό τον Τζολάκη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate