Η Έβερτον έκανε διπλό στο Λονδίνο, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Η Έβερτον έκανε διπλό στο Λονδίνο, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός

Η Έβερτον έκανε διπλό στο Λονδίνο, πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός

Όλο και πιο κοντά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έρχεται ο Ολυμπιακός. Δώρο από την Έβερτον το διπλό επί της Γουέστ Χαμ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ακόμα πιο κοντά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League έχει έρθει ο Ολυμπιακός. Για την ομάδα του Πειραιά είναι πολύ σημαντικό να "κλειδώσει" αυτό το θέμα προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρώσει τον προγραμματισμό της ενόψει του καλοκαιριού.

Ένα ακόμα καλό νέο έφτασε στον Πειραιά από το Λονδίνο και αυτό οφείλεται στο σπουδαίο διπλό που έκανε η Έβερτον. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με σκορ 1-0 της Γουέστ Χαμ και πλέον βρίσκεται έξι βαθμούς μακριά από την τρίτη της βαθμολογίας Τσέλσι.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της Premier League και η Τσέλσι πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Champions League της νέας σεζόν μέσω του πρωταθλήματος.

Η Γουέστ Χαμ πλέον έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από τους Λονδρέζους, οι οποίοι είναι στην τρίτη θέση της κατάταξης. Εάν πράγματι "κλειδώσει" η Τσέλσι το εισιτήριο του Champions League από το πρωτάθλημα δεν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό τι θα κάνει στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Και για τους Πειραιώτες θυμίζουμε ότι είναι πολύ σημαντικό, διότι ο δεύτερος προκριματικός σημαίνει ότι παίζουν το πρώτο τους παιχνίδι στις 20 Ιουλίου, άρα κερδίζουν μία εβδομάδα ξεκούρασης μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η βαθμολογία της Premier League

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate