Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Κριτική παικτών: Μόνο οι νέοι ήταν ωραίοι…

Κυριακή 9 Μαΐου 2021

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Κριτική παικτών: Μόνο οι νέοι ήταν ωραίοι…

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Κριτική παικτών: Μόνο οι νέοι ήταν ωραίοι…

Οι Σουρλής, Καλογερόπουλος και Βρουσάι είχαν αρκετές καλές στιγμές στην «αγγαρεία» της Τρίπολης. Σταθερότατος σε υψηλά επίπεδα για ακόμη μία φορά ο Παπασταθόπουλος.Γερά στα πόδια του πατούσε ο Τζολάκης.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

ΤΖΟΛΑΚΗΣ: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο νεαρός πορτιέρε, ο οποίος ήταν σταθερός στις τοποθετήσεις του.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πήρε αρκετές επιθετικές πρωτοβουλίες και ήταν πρωταγωνιστής στη μεγαλύτερη φάση του αγώνα με το δοκάρι στο 17’. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο απλός στο παιχνίδι του.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Αρχοντικός σε όλη τη διάρκεια του ματς. Λίγα λόγια και καλά…

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλός ο πιτσιρικάς, ο οποίος κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες με τον Μπαράλες. Είχε δίπλα του βέβαια και τον Σωκράτη που τον καθοδηγούσε.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Δίχως να φορτσάρει ιδιαίτερα, έπαιξε «τόσο-όσο» για να μην αντιμετωπίσει προβλήματα ανασταλτικά και να δημιουργήσει και κάποιες προϋποθέσεις για γκολ.

ΣΟΥΡΛΗΣ: «Μηχανάκι» στο χώρο της μεσαίας γραμμής ο νεαρός χαφ, ο οποίος όσο περνούσε η ώρα δεν έδειχνε να ξεμένει από βενζίνη. Φάνηκε ότι το χάρηκε με την ψυχή του το ματς.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Σε χαμηλές στροφές έπαιξε ο Κρητικός χαφ που είχε ένα καλό χτύπημα φάουλ που πέρασε λίγο άουτ και επιχείρησε δυο-τρεις φορές με κάθετες πάσες να δημιουργήσει προβλήματα στην αρκαδική άμυνα, δίχως όμως να τα καταφέρει.

ΚΑΜΑΡΑ: Λίγα πράγματα από τον Αφρικανό, ο οποίος δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Ήταν μέσα στη φάση του δοκαριού του Ανδρούτσου και έβγαλε διάθεση στο παιχνίδι του. Δεν ήταν πάντως κάτι σούπερ.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Καμία σχέση με την εικόνα του στο Χαριλάου. Ήταν ορεξάτος, έδωσε την πάσα στον Ανδρούτσο στο δοκάρι και είχε αρκετές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο.

ΧΑΣΑΝ: Είχε μία χαμένη κεφαλιά στο πρώτο μέρος, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ήταν ο Χασάν που ξέραμε όσο κι αν το πάλεψε και πίεσε μπροστά.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Μπήκε στο δεύτερο μέρος, έχασε μία κεφαλιά, ωστόσο, στη συνέχεια παρασύρθηκε από τη γενικότερη χαμηλόστροφη εικόνα του Ολυμπιακού.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που αγωνίστηκε.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε δύο σέντρες – λουκούμι σε Χολέμπας και Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα του β’ μέρους, αλλά όσο περνούσε η ώρα οι ρυθμοί του δεν ήταν σε υψηλά επίπεδα.

ΣΕΜΕΔΟ: Αντικατέστησε τον Καλογερόπουλο, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι το ιδιαίτερο για να φανεί, καθώς δεν απειλήθηκε ο Ολυμπιακός.

ΚΑΡΑΡΓΥΡΗΣ: Μπήκε στο 83’ αντί του Τζολάκη για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δεν χρειάστηκε ούτε μία φορά να επέμβει.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate