Στοιχηματικές: Στο “κόλπο” και ο Ολυμπιακός για Τζόλη!

Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Στοιχηματικές: Στο “κόλπο” και ο Ολυμπιακός για Τζόλη!

Στοιχηματικές: Στο “κόλπο” και ο Ολυμπιακός για Τζόλη!
Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες, που ενδιαφέρονται για τον Χρήστο Τζόλη.Διαβάστε παρακάτω... Ο Χρήστος Τζόλης είναι το πιο “καυτό” όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόλις λίγο καιρό αφότου έσβησε 19 κεράκια, έχει μερικές από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες να σφάζονται για την απόκτησή του και ο ΠΑΟΚ έχει σαφώς στα χέρια του ένα χρυσωρυχείο.
 
Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο “Δικέφαλος” έχει ήδη απορρίψει πρόταση 10 εκατομμυρίων ευρώ της Κλαμπ Μπριζ, ζητώντας τουλάχιστον 15 εκατομμύρια. Παράλληλα, το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συζητιέται έντονα και παρουσιάζεται ως φαβορί για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, ενώ σύμφωνα με τις στοιχηματικές στο παιχνίδι μπορεί να μπει, έστω ως αουτσάιντερ, ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, πάντως, φαβορί για να τον κρατήσει παραμένει ο ΠΑΟΚ. Είναι προφανές ότι οι Θεσσαλονικείς θα τον πουλήσουν μόνο στην κατάλληλη τιμή και αν αυτή η πρόταση δεν έρθει, θα τον κρατήσουν στο ρόστερ για ακόμα μία χρονιά, περιμένοντας τη χρηματιστηριακή του αξία να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Ακολουθούν στις αποδόσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κλαμπ Μπριζ, η Αϊντχόφεν, αλλά και η Ντόρτμουντ, μία ομάδα με τέσσερις σπουδαίους νεαρούς παίκτες ήδη στην επιθετική της γραμμή. Ο λόγος για τον 20χρονο Ερλινγκ Χάλαντ, τον 21 ετών Τζέιντον Σάντσο (που επίσης ενδιαφέρει τη Γιουνάιτεντ), τον 18χρονο Τζοβάνι Ρέινα και το 16χρονο φαινόμενο Γιουσούφα Μοκοκό.

Αουτσάιντερ ο Ολυμπιακός

Αν υπάρχει μία ομάδα στη λίστα που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα ήθελαν να δουν τον Τζόλη να καταλήγει, αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται ως το απόλυτο αουτσάιντερ και είναι λογικό, όμως αν καταφέρουν να ντύσουν τον πιτσιρικά στα ερυθρόλευκα θα μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα εγχώρια μεταγραφικά “μπαμ” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Η αξία του Τζόλη

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες την πρόταση δεκα εκατομμυρίων ευρώ της Μπριζ για τον 19χρονο φορ, που ήδη μετρά 44 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας συνολικά 16 γκολ. Εγινε ο πρώτος παίκτης γεννημένος μετά το 2000 που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Εθνικής. Μέχρι σήμερα, σε τέσσερις εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα μία φορά, στο φιλικό με την Κύπρο, στη Ριζούπολη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate