Έχει αρκετούς θαυμαστές στο Σαμπιονά ο Παπέ Σισέ

Κυριακή, 25 Απριλίου 2021

Έχει αρκετούς θαυμαστές στο Σαμπιονά ο Παπέ Σισέ

Έχει αρκετούς θαυμαστές στο Σαμπιονά ο Παπέ Σισέ

Η Σεντ Ετιέν σκοπεύει να γυρίσει στον Ολυμπιακό τον Παπέ Σισέ, αλλά ο Σενεγαλέζος αμυντικός έχει αρκετούς θαυμαστές στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ως γνωστόν ο Παπέ Σισέ δεν θα συνεχίσει στην Σεντ Ετιέν μετά το καλοκαίρι λόγω της αδυναμίας των «στεφανουά» να καλύψουν την οψιόν αγοράς των 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε πρώτη φάση λοιπόν, αυτό που ισχύει είναι ότι θα επιστρέψει στον Ρέντη για να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό σενάριο για να μην γυρίσει στα μέσα Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο των Πειραιωτών είναι να έχει βρεθεί έως τότε ομάδα για να τον αποκτήσει.

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο σενάριο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μολονότι οι θαυμαστές που έχει ο Σισέ στο Σαμπιονά είναι αρκετοί. Η παρουσία του στην Σεντ Ετιέν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το γαλλκό πρωτάθλημα, ωστόσο, θα πρέπει να επισημάνουμε το εξής:

Φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να έρθει πρόταση στον Ολυμπιακό τον Μάιο ή τον Ιούνιο για τον Αφρικανό. Και αναφερόμαστε σε πρόταση για πώληση του ποδοσφαιριστή και όχι για δανεισμό.

Το πιθανότερο είναι αυτό να συμβεί τον Αύγουστο, καθώς αρκετές ομάδες σε όλην την Ευρώπη, όχι μόνο στην Γαλλία, θα περιμένουν κα τις εξελίξεις με το Euro.

Ο Σισέ δεν είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στο ρόστερ του Ολυμπιακού την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά όσο διάστημα θα τον έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς το καλοκαίρι, θα κοιτάξει να τον αξιοποιήσει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σεμέδο θα απουσιάσει εκτός απροόπτου στο Euro και θα ενσωματωθεί αργότερα στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Ο Σενεγαλέζος λοιπόν έχει θαυμαστές, αλλά δύσκολα θα δελεαστεί τόσο εύκολα ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει πριν από τον Ιούλιο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες