Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Κριτική παικτών: Ο Χασάν και οι… φίλοι του

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Κριτική παικτών: Ο Χασάν και οι… φίλοι του

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Κριτική παικτών: Ο Χασάν και οι… φίλοι του

Ο Αχμέντ Χασάν ήταν με διαφορά ο κορυφαίος στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι τίτλου με 3-1.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

ΣΑ: Στις λίγες στιγμές που πήγε να προκαλέσει προβλήματα ο Παναθηναϊκός και ειδικά προς το τέλος με το σουτ του Καρλίτος, ο Πορτογάλος ήταν εκεί που έπρεπε.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από τον Έλληνα μπακ, έπεσαν κάπως οι ρυθμοί στο δεύτερο, αλλά το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

ΣΕΜΕΔΟ: Ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στη φάση του πέναλτι και σίγουρα δεν έκανε από τα καλύτερά του παιχνίδια. Δεν ήταν κακός, αλλά όχι σούπερ όπως σε άλαλα ματς.

ΜΠΑ: Τραυματίστηκε στη μέση και αντικαταστάθηκε. Εώς εκείνο το σημείο δεν είχε νιώσει κάποια ιδιαίτερη απειλή.
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Αν εξαιρεθεί ένα παρολίγον κακό γύρισμα στον Σα, κατά τ’ άλλα ήταν ξανά από τους πιο σταθερούς του Ολυμπιακού.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε την ασίστ στο γκολ της ισοφάρισης και γενικότερα μία γεμάτη παρουσία, αν και στο 4-4-2 του Μπόλονι, ο Χατζηγιοβάνης που υποτίθεται ήταν σε ρόλο δεύτερο κυνηγού, τραβιόταν πολύ από τα δεξιά και προσπαθούσε να προκαλέσει προβλήματα. Μια χαρά ήταν ο Ελληνογερμανός μπακ.

ΕΜΒΙΛΑ: Σταθερότατος ο Γάλλος που μαζί με τον Μπουχαλάκη έκαναν πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε Μαουρίτσιο και Νιας.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Θα έφευγε με μία υπέροχη ασίστ στο δεύτερο γκολ του Ελ Αραμπί που ακυρώθηκε. Σταθερός για ακόμη μία φορά.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακός, αλλά όχι και κάτι… εξαιρετικό. Είχε διάθεση, όρεξη, το πάλεψε και σίγουρα ήταν μία μόνιμη απειλή για την άμυνα του Παναθηναϊκού.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά και αρκετά καλά διαστήματα στη συνέχεια. Επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε καλό φεγγάρι.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Δύο γκολ πέτυχε, αλλά κανένα δεν μέτρησε. Προβλημάτισε αρκετά την άμυνα του Παναθηναϊκού.

ΧΑΣΑΝ: Μοναδικός! Δύο γκολ, σχεδόν όλες τις τελικές του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο και για ακόμη μία φορά ο άνθρωπος της κρίσιμης στιγμής. MVP του ματς με διαφορά.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Μπήκε στο 68’ και αποχώρησε με μία ασίστ στο δεύτερο γκολ και με την επίτευξη ενός τέρματος. Τα έκανε όλα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε για να έχει φρεσκάδα στα χαφ ο Ολυμπιακός και το κατάφερε.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate