Ολυμπιακός: Αφόρητη πίεση, με τη έναρξη της επόμενης σεζόν!

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Αφόρητη πίεση, με τη έναρξη της επόμενης σεζόν!

Ολυμπιακός: Αφόρητη πίεση, με τη έναρξη της επόμενης σεζόν!

Το γεγονός ότι οι «σύμμαχοι της συμφοράς» δεν επιθυμούν να συναινέσουν, σε μία λύση, για τον τελικό Κυπέλλου, συμφέρουσα για όλους, την οποία ο Ολυμπιακός πρότεινε, δηλώνει απερίφραστα το γεγονός ότι σκέφτονται μόνο την πάρτη τους. Και τίποτε άλλο. Ο Ολυμπιακός πρότεινε κάτι συμφέρον για όλες τις ομάδες, ενόψει της σεζόν 2021-22, αλλά… Έτσι, η προετοιμασία του Ολυμπιακού επηρεάζεται, αρκετά, για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε παρακάτω...

Με τον τελικό στις 22 Μαΐου, οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου στερούνται το δικαίωμα να ξεκουραστούν λίγες ημέρες παραπάνω. Για τη νέα σεζόν αναμένεται να επιστρέψουν στο Ρέντη, μεταξύ 10 και 15 Ιουνίου. Και ανάλογα με το πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τις φετινές κατακτήσεις, θα μπουν είτε στον πρώτο προκριματικό του Champions League (6-7 Ιουλίου), είτε στον δεύτερο (20-21 Ιουλίου).

Δεν είναι όμως, μόνο αυτό. Το καλοκαίρι έχει, θυμίζουμε Euro, αλλά και Κόπα Άφρικα. Θα λείψουν, έτσι, αρκετοί διεθνείς του Ολυμπιακού, για τέτοιου είδους υποχρεώσεις. Αποτέλεσμα αυτού είναι ο Μαρτίνς να δυσκολεύεται αρκετά, με την έναρξη, κιόλας, της αγωνιστικής περιόδου, να διαμορφώσει την προετοιμασία, έχοντας ελλείψεις…

Στο κομμάτι των διεθνών δεν μπορεί να γίνει κάτι. Αλλά στο κομμάτι των έξτρα ημερών ξεκούρασης, ο Θρύλος πρότεινε λύση. Η οποία, μπροστά στην «εξυγίανση», έπεσε στο… κενό.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate