Και, όμως! Ξανά Μιραλάς για Ολυμπιακό!

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Και, όμως! Ξανά Μιραλάς για Ολυμπιακό!

Και, όμως! Ξανά Μιραλάς για Ολυμπιακό!

Η σχέση του Κέβιν Μιραλάς με τον Ολυμπιακό είναι γνωστή. Όλοι θυμόμαστε το πρώτο του πέρασμα και σε καμία των περιπτώσεων δεν θέλουμε να θυμόμαστε το δεύτερο. Τότε που η ομάδα βέβαια δεν τον βοήθησε, με τον Βέλγο έτσι να μη συνεχίζει στον Πειραιά. Το έψαξε αρκετά, πήγε στην πατρίδα του, ούτε εκεί τα κατάφερε κι έτσι κατέληξε στην Τουρκία.

Διαβάστε παρακάτω...

Με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ, ο Κέβιν έχει βρει τον καλό του εαυτό. Είναι ο Μιραλάς που όλοι θυμόμαστε από το πρώτο του πέρασμα στον Ολυμπιακό. Μετρώντας 20 συμμετοχές, 4 γκολ και 3 ασίστ, ο Μιραλάς στέλνει μήνυμα και οι «ερυθρόλευκοι» είναι εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το όνομα του Κέβιν προστίθεται σε αυτά των εξτρέμ. Αρέσει το γεγονός ότι έχει επιστρέψει στις καλές του εμφανίσεις, δείχνει πως μπορεί να πάρει την τρίτη του ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνς βλέπει την πορεία του στην Τουρκία, άλλωστε στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις. Ο Μιραλάς σαν… τρελός θα ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και έτσι, όλα θα εξαρτηθούν από τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού.

Τρίτη φορά Μιραλάς στον Ολυμπιακό; Για να δούμε…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate