Ο Μαρτίνς μίλησε για Βινάγκρε και γιατί έφυγε

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ο Μαρτίνς μίλησε για Βινάγκρε και γιατί έφυγε

Ο Μαρτίνς μίλησε για Βινάγκρε και γιατί έφυγε

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός είχε πάρει υπό τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς τον Ρούμπεν Βινάγκρε για το αριστερό άκρο της άμυνάς τους. Ο Βινάγκρε όμως δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί και να δώσει αυτά που πραγματικά μπορούσε.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Για αυτό και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έφυγε και συνεχίζει πλέον την καριέρα του στην Πορτογαλία και τη Φαμαλικάο. Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει στο «Canal 11» για τον συμπατριώτη του και την περίοδο που ήταν στον Ολυμπιακό, τονίζοντας:

«Πάντα έβλεπα ότι είχε μεγάλες δυνατότητες και ικανότητες για να είναι ενας εκλεκτός μπακ. Είναι αυτό που ελπίζω. Ο Ρούμπεν έφτασε στην Ελλάδα λίγο αργά.

Είχαμε ξεκινήσει ήδη το πρωτάθλημα όταν ήρθε, ενώ προερχόταν από τραυματισμό.

Ήρθε τραυματίας από τη Γουλβς και από την εθνική ομάδα. Επί δύο μήνες δεν ήταν σε θέση να δουλέψει και τα πράγματα δεν πήγαν καλά.

Δεν προσαρμόστηκε και γι' αυτό δεν πήγαν καλά τα πράγματα, αλλά κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Όταν στη συνέχεια ήθελε να παίζει, αποφασίσαμε ότι το καλύτερο γι' αυτόν θα ήταν να ακολουθήσει ένα νέο πρότζεκτ».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες