Ο Μαρτίνς δοκίμασε δύο συστήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ο Μαρτίνς δοκίμασε δύο συστήματα ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Μαρτίνς δοκίμασε δύο συστήματα ενόψει Παναθηναϊκού
Οι δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Οι δύο… δρόμοι του Πέδρο Μαρτίνς για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων» ενόψει του ντέρμπι. 
 
Βάσει των όσων έδειξε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται να έχει αποφασίσει το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει τους Πειραιώτες. Αφού δοκίμασε τόσο το 3-4-3 που εφαρμόζει στα τελευταία ματς (από τη ρεβάνς με την Άρσεναλ και μετά), αλλά και το κλασικό 4-3-3, το οποίο χρησιμοποίησε στο δεύτερο μέρος με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο.

Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι οι έντεκα (Σα, Μπα, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Ελ Αραμπί) που ξεκίνησαν κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και ο Κώστας Φορτούνης με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Ενοχλήσεις νιώθει ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και είναι δύσκολο να αγωνιστεί την Κυριακή.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate