Ολυμπιακός: Επική στιγμή στα αποδυτήρια με Σα και Μαρτίνς για το ρεπό! (video)

Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Επική στιγμή στα αποδυτήρια με Σα και Μαρτίνς για το ρεπό! (video)

Ολυμπιακός: Επική στιγμή στα αποδυτήρια με Σα και Μαρτίνς για το ρεπό! (video)

Το παιχνίδι στον Πειραιά έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός έχει θριαμβεύσει με 3-1 επί του Παναθηναϊκού και έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα. Οι παίκτες πανηγυρίζουν στον αγωνιστικό χώρο και το χαίρονται.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το άξιζαν και το κατάφεραν, 7 αγωνιστικές από το φινάλε του πρωταθλήματος. Και αυτό «λέει» πολλά. Δείχνει την τεράστια διαφορά του Ολυμπιακού με τους αντιπάλους του.

Λίγο αργότερα, είχαμε μερικές πολύ όμορφες στιγμές στα αποδυτήρια. Και μία τέτοια επική στιγμή κατέγραψε η κάμερα του Olympiacos TV!

Ο Ζοσέ Σα, λοιπόν, έχει πιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς και τον «ψήνει» να δώσει 3ήμερο ρεπό στους παίκτες ως μία μεγάλη επιβράβευση των προσπαθειών τους!

«3 μέρες τις αξίζουμε γιατί όλη τη σεζόν παλεύουμε», λέει αρχικά ο Σα στον Μαρτίνς και ακολούθως, απευθυνόμενος στον Κριστιάν Καρεμπέ που ήταν «παρών» στη συζήτηση (και που ίσως είχε κάποιες επιφυλάξεις), του λέει: «Είναι έτσι ή όχι; Ποτέ δεν σταματήσαμε».

«Οκ, συμφωνώ με αυτό», αρκέστηκε να πει ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος... ενέδωσε στην πίεση.

Ο Σα μετέφερε στους συμπαίκτες του, πανηγυρίζοντας, ότι έπεισε τον Μαρτίνς να τους δώσει τριήμερο ρεπό και κάπου εκεί παρενέβη ο Πορτογάλος κόουτς με μία απαραίτητη διευκρίνιση, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές: «Παιδιά, δεν φεύγει κανείς στο εξωτερικό, όλοι μένουμε στην Ελλάδα».

Μιλάμε για στιγμή ΕΠΟΣ!

Δείτε τη στο 10:18’’:

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate