Τι αναφέρουν οι Ολλανδοί για την ρήτρα του Μπρούμα!

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τι αναφέρουν οι Ολλανδοί για την ρήτρα του Μπρούμα!

Η Αϊντχόφεν θέλει να πάρει πίσω ένα μέρος των 12 εκατ. ευρώ που έδωσε το 2019 στην Λειψία για να αποκτήσει τον Μπρούμα. Ο 26χρονος με τα χρώματα της ολλανδικής ομάδας έπαιξε σε 35 αγώνες, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1.976 συμμετοχής.  Το συμβόλαιό του με την PSV ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, ενώ σύμφωνα με τους Ολλανδούς, για την απόκτησή του ενδιαφέρονται σύλλογοι από την Ισπανία, την Τουρκία και την Γερμανία, οι οποίοι ενδεχομένως το καλοκαίρι να κινηθούν για την αγορά του από την Αϊντχόφεν, εάν βέβαια δεν ενεργοποιήσει την οψιόν ο Ολυμπιακός.
Τι αναφέρουν οι Ολλανδοί για την ρήτρα του Μπρούμα και το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων για την απόκτησή του... Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Η Αϊντχόφεν θέλει να πάρει πίσω ένα μέρος των 12 εκατ. ευρώ που έδωσε το 2019 στην Λειψία για να αποκτήσει τον Μπρούμα. Ο 26χρονος με τα χρώματα της ολλανδικής ομάδας έπαιξε σε 35 αγώνες, έχοντας 5 γκολ και 6 ασίστ σε 1.976 συμμετοχής.

Το συμβόλαιό του με την PSV ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023, ενώ σύμφωνα με τους Ολλανδούς, για την απόκτησή του ενδιαφέρονται σύλλογοι από την Ισπανία, την Τουρκία και την Γερμανία, οι οποίοι ενδεχομένως το καλοκαίρι να κινηθούν για την αγορά του από την Αϊντχόφεν, εάν βέβαια δεν ενεργοποιήσει την οψιόν ο Ολυμπιακός.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες