Super League: Η μάχη των πλέι οφ - Κλήρωση, βαθμολογία

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Super League: Η μάχη των πλέι οφ - Κλήρωση, βαθμολογία

Super League: Η μάχη των πλέι οφ - Κλήρωση, βαθμολογία

Η προσοχή όλων μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, στρέφεται στα πλέι οφ και στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, αφού ο νταμπλούχος Ολυμπιακός είναι στο +16 από τον δεύτερο Άρη. Τι ισχύει με τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια

Διαβάστε παρακάτω...

Ολυμπιακός, Άρης, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης ρίχνονται στη μάχη των πλέι οφ.

Θα παίξουν από δύο φορές μεταξύ τους στις 10 αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης, ξεκινώντας φυσικά τη διαδικασία με «προίκα» τους βαθμούς που κατέκτησαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός δηλαδή θα μπει με +16 από τον δεύτερο Άρη, +19 από την τρίτη ΑΕΚ, + 20 από τον ΠΑΟΚ, + 22 από τον Παναθηναϊκό και + 25 από τον έκτο της βαθμολογίας Αστέρα Τρίπολης.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως ο τίτλος έχει κριθεί εδώ και καιρό και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στις ομάδες που θα βγουν στην Ευρώπη αφού φέτος τα εισιτήρια δεν είναι αρκετά.

Θυμίζουμε πως ο πρωταθλητής πάει στα προκριματικά του Champions League ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος εξασφαλίζουν συμμετοχή στα προκριματικά του Conference League. Θα ανοίξει μία ακόμη θέση, εάν και εφόσον η ομάδα που κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, έχει εξασφαλίσει Ευρωπαϊκή έξοδο μέσα από τα πλέι οφ.

Σε διαφορετική περίπτωση το εισιτήριο πάει στην ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας. Θυμίζουμε πως στην τετράδα του θεσμού έχουν προκριθεί οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ που μετέχουν στα πλέι οφ αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα που μετέχει στα πλέι άουτ.

Την Καθαρά Δευτέρα (15/3, 18:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τα πλέι οφ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝHΣΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate