Ολυμπιακός: Η βεβαιότητα για Λαλά

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Η βεβαιότητα για Λαλά

Ολυμπιακός: Η βεβαιότητα για Λαλά

Από τον Ρέντη αυτό που προκύπτει είναι μια βεβαιότητα ότι θα δούμε σύντομα τον... Λαλά της Στρασμπούρ και στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε παρακάτω...

Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι έχουμε δει έως τώρα τον Λαλά της Στρασμπούρ. Τον παίκτη δηλαδή που ήταν ένα «μηχανάκι» στη δεξιά πλευρά, που πήγαινε πάνω-κάτω και ήταν μέσα σε ένα σωρό γκολ είτε ως εκτελεστής είτε ως δημιουργός. Ο Γάλλος μπακ ακόμα δεν είναι ο εαυτός του.

Με την Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ρέαμπτσιουκ, αλλά κι εκείνος κινήθηκε σε ρηχά νερά. Από τον Ρέντη αυτό που προκύπτει είναι μια βεβαιότητα ότι θα δούμε σύντομα τον... Λαλά της Στρασμπούρ. Και αυτό γιατί η εικόνα που βγάζει στις προπονήσεις είναι τέτοια που τους δίνει την ευχέρεια να προαναγγέλλουν κάτι τέτοιο.

Αν αρχίσει να παίρνει κι άλλα ματς στα πόδια του και μάθει ακόμα περισσότερο το παιχνίδι των συμπαικτών του, ενδεχομένως να ελευθερωθεί περισσότερο και ο ίδιος. Ο Λαλά θα είναι ο βασικός δεξιός μπακ και τη νέα σεζόν. Αυτό είναι το πλάνο για την ώρα. Και το λέμε αυτό γιατί ακούστηκαν διάφορα με αφορμή το ματς με την Άρσεναλ, ότι ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί έναν δεξιό μπακ και έναν αριστερό μπακ το καλοκαίρι.

Ο Μαρτίνς είναι καλυμμένος με τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ. Απλώς ο Πορτογάλος τεχνικός ζητάει υπομονή, γιατί ήρθαν μεσούσης της σεζόν και μπήκαν κατευθείαν στα… βαθιά. Θεωρεί ότι μέσω της καλοκαιρινής προετοιμασίας θα υπάρξει η απαιτούμενη βελτίωση. Όπως περιμένει φυσικά βελτίωση και έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate