Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Οι έντεκα του Μαρτίνς και ο Μπα

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Οι έντεκα του Μαρτίνς και ο Μπα

Ολυμπιακός-Άρσεναλ: Οι έντεκα του Μαρτίνς και ο Μπα

Ο "πονοκέφαλος" με τον Ουσεϊνού Μπα ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και οι σκέψεις για την ενδεκάδα.

Διαβάστε παρακάτω...

Ξανά στη φάση των "16" του Europa League ο Ολυμπιακός και αυτή τη φορά βρίσκει στο δρόμο του την Άρσεναλ που πέρσι την απέκλεισε στη φάση των "32" της ίδιας διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ρέντη.

Το θέμα που απασχολεί τον Ολυμπιακό από την Κυριακή το μεσημέρι είναι ο Ουσεϊνού Μπα. Οι ενοχλήσεις στη μέση που τον υποχρέωσαν να γίνει αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι με τη Λαμία δεν τον έχουν αφήσει. Και στην τελευταία προπόνηση ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Σενεγαλέζος. Το πρόβλημα δεν τον έχει εγκαταλείψει, αλλά υπάρχει σιγουριά ότι θα παίξει.

Εάν πάρουμε ως δεδομένο ότι θα αγωνιστεί ο Μπα τότε στην ενδεκάδα δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ και Σωκράτης θα είναι οι άλλοι τρεις της άμυνας. Στα χαφ οι πρωταθλητές θα ξεκινήσουν με τη γνωστή τους τριάδα, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης. Όσον αφορά στην επίθεση Μπρούμα και Ελ Αραμπί είναι οι σίγουροι με τον Βαλμπουενά και τον Φορτούνη να διεκδικούν την άλλη θέση. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ωστόσο είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο να παίξει βασικός.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate