Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παραμονής Βαλμπουενά

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παραμονής Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Οι λόγοι της παραμονής Βαλμπουενά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά θα είναι ο επόμενος παίκτης του Ολυμπιακού που θα ανανεώσει με τους Πειραιώτες.
Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός τον προηγούενο μήνα προχώρησε σε μια σειρά από ανανεώσεις, "δένοντας" σημαντικά γρανάζια του κορμού του, κοιτάζοντας στο μέλλον. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός ανανέωσε μέσα σε τρεις ημέρες τα συμβόλαια των Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ρούμπεν Σεμέδο, Γιώργου Μασούρα, Μαντί Καμαρά, Ουσεϊνού Μπα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Μάριου Βρουσάι, Θανάση Ανδρούτσου, Κωνσταντίνου Τζολάκη και Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ωστόσο έχει αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει σημαντικά αγωνιζόμενος ως... έφηβος σε κάποια παιχνίδια της σεζόν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η διοίκηση του Ολυμπιακού είναι γνωστό πως προτίθεται να ανανεώσει για ένα έτος τη συνεργασία της με τον Γάλλο μέσο. Αυτό θα συμβεί μέσα στο επόμενο διάστημα, ίσως την εβδομάδα της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων.

Ο Βαλμπουενά έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παραμονή του στους "ερυθρόλευκους", έχει δεθεί με τον σύλλογο και τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ απολαμβάνει τη ζωή στη χώρα μας. Με τον Ολυμπιακό μετράει 70 ματς με έντεκα γκολ και 31 ασίστ! Από την πλευρά της διοίκησης των Πειραιωτών, υπάρχει διάθεση να κινηθούν όπως σε αντίστοιχες περιπτώσεις του παρελθόντος (π.χ. Ιμπαγάσα), για να εκμεταλλευτούν τόσο την αγωνιστική διάθεση και εμπειρία, αλλά και την αίγλη που κουβαλάει ο 36χρονος μέσος.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate