Γιατί δεν προπονείται ο Αλγκασίμ Μπα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς…

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Γιατί δεν προπονείται ο Αλγκασίμ Μπα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς…

Γιατί δεν προπονείται ο Αλγκασίμ Μπα υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς…
 Ένα τυπικό ζήτημα, δεν «αφήνει» τον Αλγκασίμ Μπα να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει άμεσα τη μεταγραφή.Διαβάστε παρακάτω...

Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη εδώ και σχεδόν έναν μήνα. Προπονείται σε καθημερινή βάση. Κυρίως κάνει ατομικές προπονήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης ή κάνει κάποια προγράμματα με το γκρουπ παιδιών που έχει σχηματιστεί από τους ποδοσφαιριστές της Κ17 και Κ19. Αλλά ο Αλγκασίμ Μπα δεν έχει μπει ακόμη στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι οι Ερυθρόλευκοι λειτουργούν με σοβαρότητα. Και ακολουθούν τις οδηγίες του νομικού επιτελείου. Ώστε να γίνουν όλα σωστά. Και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους.

Όπως είναι γνωστό, ο Ολυμπιακός έφερε τον Μπα στην Ελλάδα με άκρα μυστικότητα και αφού πρόλαβε σημαντικούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που ενδιαφέρθηκαν σθεναρά για την απόκτησή του, όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γάνδη. Μάλιστα, η άφιξή του στη χώρα μας έγινε για να μείνει και όχι για να δοκιμαστεί ή να περάσει από κάποιο trial από τους Ερυθρόλευκους.

Για αυτόν τον λόγο ο επιθετικός από τη Γουινέα υπέγραψε ήδη συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος (σ.σ. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιο θα είναι 4ετές, όχι 5ετές που είπε ο παίκτης στην πατρίδα του). Ωστόσο το συμβόλαιο θα αποκτήσει ισχύ, μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής από τη Ρενασένς, που έχει τα δικαιώματά του.

Οι συζητήσεις με την ομάδα από τη Γουινέα είναι στο τελικό στάδιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές τις ημέρες τελειώνει και η ανταλλαγή εγγράφων, που θα οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του 18χρονου ποδοσφαιριστή. Με τον Ολυμπιακό να αποκτά και επίσημα ένα σπουδαίο ταλέντο, που πάλεψε πολύ για να καταφέρει να το φέρει στην Ελλάδα.

Μόλις συμβεί αυτό, ο Μπα θα μπορέσει να προπονηθεί χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς αστερίσκους με την πρώτη ομάδα. Καθώς θα ανήκει και τυπικά στους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ακόμη και αυτή την εβδομάδα να τον δούμε να μπαίνει στο πρόγραμμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος έχει εικόνα για τον παίκτη, αλλά θέλει να τον δει και στο γήπεδο, να δουλεύει υπό τις οδηγίες του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate