Το «κλειδί» της Αϊντχόφεν για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Το «κλειδί» της Αϊντχόφεν για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Το «κλειδί» της Αϊντχόφεν για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία, στην Αϊντχόφεν περιμένουν πολλά από τον Μάριο Γκέτσε ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό. Τι σκέφτεται ο προπονητής Ρόγκερ Σμιντ για το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε παρακάτω... Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για τη μεγάλη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, που θα κρίνει και την πρόκριση στους «16» του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 4-2 από το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο την ίδια στιγμή οι Ολλανδοί καταστρώνουν τα πλάνα τους με την ελπίδα να κάνουν την μεγάλη ανατροπή και να αποφύγουν τον αποκλεισμό.

Δημοσιεύματα από τη «χώρα της τουλίπας» τονίζουν πως «κλειδί» για την προσπάθεια που θα καταβάλει η Αϊντχόφεν για να πάρει αυτή την πρόκριση στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού θεσμού θα είναι ο Μάριο Γκέτσε. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε μόλις τον περασμένο Οκτώβρη από τον σύλλογο, ωστόσο ταλαιπωρήθηκε και φέτος από αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate