Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Χοσεϊνί!

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Χοσεϊνί!

Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο ο Χοσεϊνί!
Κίνηση για να κλείσει τον Ιρανό στόπερ της Τράμπζονσπορ, Ματζίντ Χοσεϊνί φέρεται να έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Διαβάστε παρακάτω... Σενάριο που συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Ματζίντ Χοσεϊνί αναπτύχθηκε στην Τουρκία.

Παρόλο που διαψεύστηκε μέσω του Κώστα Καραπαπά ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για στόπερ, η εφημερίδα «Damga» αναφέρει πώς έχουν κάνει ήδη κίνηση για τον αμυντικό της Τράμπζονσπορ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο 24χρονος Ιρανός (που είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του και συμμετείχε στο τελευταίο Μουντιάλ) έχει μπει στο μάτι των Πειραιωτών.

Μπορεί λοιπόν να έχει βρει θέση βασικού μετά τον τραυματισμό του Βίκτορ Ούγκο και ο τουρκικός σύλλογος να του έχει προτείνει ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο αυτό φέρεται διατεθειμένος να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός, που παρουσιάζεται μάλιστα να του έχει κάνει πρόταση. Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες