Ολυμπιακός: Ανίχνευση τριών περιπτώσεων από Σκανδιναβία για U19

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Ολυμπιακός: Ανίχνευση τριών περιπτώσεων από Σκανδιναβία για U19

Ολυμπιακός: Ανίχνευση τριών περιπτώσεων από Σκανδιναβία για U19
Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην αγορά της Σκανδιναβίας και έχει εντοπίσει τρεις περιπτώσεις.Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός φέρεται να ξεχώρισε τρεις περιπτώσεις από την αγορά της Σκανδιναβίας, όπου και είναι ο προορισμός σκάουτινγκ, τον τελευταίο καιρό.

Μεταξύ άλλων βρίσκονται στα ραντάρ τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, όπου έχουν ξεχωρίσει και σε σκάουτερ άλλων ομάδων.

Ο λόγος για τους Οντίν Τιάγκο Χολμ (γεννημένος στις 18/01/2003), Οσάμ Σαχραουί (γεννημένος στις 11/05/2001) και Τζόσουα Καστόν Κιτολάνο (γεννημένος στις 03/08/2001).

Ο Χόλμ είναι μέσος και αγωνίζεται στη Βαλερένγκα, με την περσινή σεζόν να τερματίζει στις 16 συμμετοχές, με ένα γκολ και ασίστ.

Ο δεύτερος, Σαχράουι, αγωνίζεται και αυτός στην Βαλερένγκα και είναι εξτρέμ. Μπορεί επίσης να καλύψει τις θέσεις του επιτελικού μέσου, αλλά και σέντερ φορ. Πέρυσι τερμάτισε με 28 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 5 γκολ και 7 ασιστ.

Τέλος ο Κιτολάνο φορά τη φανέλα της Οντ, όπου και αγωνίζεται στα χαφ. Πέρυσι σκόραρε 4 γκολ και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές.

Οι ποδοσφαιριστές προορίζονται για την U19, όπου στη συνέχεια θα αξιολογούνται συνεχώς από τον Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια δεν αποκλείεται ο ένας να μεταβεί κατευθείαν στην πρώτη ομάδα και μιλούμε για τον νεαρό Σαχράουι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate