Ντέρμπι: Μαρτίνς για 11αδα και πρώτη πρόβα!

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Ντέρμπι: Μαρτίνς για 11αδα και πρώτη πρόβα!

Ντέρμπι: Μαρτίνς για 11αδα και πρώτη πρόβα!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος προσεγγίζει μέσα από το sport-fm.gr τα της ενδεκάδας του Ολυμπιακού ενόψει ΑΕΚ, αλλά κάνει και τέσσερις παραπομπές σε ξένα λινκ για τον πρωταθλητή Ελλάδας! Διαβάστε παρακάτω... · Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε χθες Πέμπτη κάτι που δεν συνηθίζει. Μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού για την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, λέγοντας τους ότι «δεν έχει ακόμη αποφασίσει τίποτα» για το πώς θα παίξει η ομάδα!

· Ήταν μάλιστα πολύ ξεκάθαρος και φρόντισε να το δείξει και κατά τη διάρκεια του διτέρματος που υποτίθεται αποτέλεσε μία πρώτη πρόβα για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής. Για παράδειγμα, δεν είχε τον Φορτούνη στην θεωρητικά βασική επιθετική τετράδα, στην οποία ήταν ο Ελ Αραμπί και πίσω του οι Μασούρας, Βαλμπουενά, Μπρούμα. Ο δε Φορτούνης ήταν στην τριπλέτα πίσω από τον σέντερ φορ της άλλης ομάδας (Σουντανί), μαζί με Ραντζέλοβιτς και Βρουσάι.

· Ίσως, πάντως, αυτή η πρώτη δοκιμή δείχνει μία διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού να μην παίξει με τρεις κεντρικούς χαφ (4-3-3), αλλά με 4-2-3-1, δηλαδή με δεκάρι-μεσοεπιθετικό, λίγο πίσω από τον Αραμπί. Διότι, στη μία ομάδα είχε Εμβιλά-Μπουχαλάκη στον άξονα και στην άλλη Καμαρά-Πέπε. Άρα, ίσως η πρώτη σκέψη του Πέδρο να είναι ένα σχήμα με Εμβιλά, Μπούχα, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ελ Αραμπί, Μπρούμα. Ίσως όμως απλά θέλει να κρατήσει στην τσίτα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες του, αλλά και να μπερδέψει τον αντίπαλο προπονητή….

· Κατά τα άλλα…

ΕΝΑ. Ο Αραμπί ήταν μέσα στο 2020 ο 3ος κορυφαίος Αφρικάνος σκόρερ με 25 γκολ, πίσω από τον Ενσαμέ της Γιάνγκ Μπόις (33) και τον Σαλάχ της Λίβερπουλ (26). Μεταξύ άλλων, ο Ομπαμεγιάνγκ της Άρσεναλ είχε 19, ο Παπίς Σισέ της Αλάνισαπορ 17, ο Ονουάτσου της Γκενκ 16, ο Μαρέγκα της Πόρτο 16, ο Μανέ της Λίβερπουλ 14 κι ο Εν Νεσιρί της Σεβίλλης 14. Δείτε εδώ

ΔΥΟ. Ολυμπιακός: ένα από τα κλαμπ με τα περισσότερα τρόπαια παγκοσμίως! Δείτε εδώ

ΤΡΙΑ. Ολυμπιακός: μέσα στις 30 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία 10ετία! Δείτε εδώ

ΤΕΣΣΕΡΑ. Ολυμπιακός: μέσα στις αήττητες ομάδες των φετινών ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων! Δείτε εδώ Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate