Βαλμπουενά: Στην Παρι Σεν Ζερμέν για αποκατάσταση!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Βαλμπουενά: Στην Παρι Σεν Ζερμέν για αποκατάσταση!

Βαλμπουενά: Στην Παρι Σεν Ζερμέν για αποκατάσταση!

Τον γιατρό της Παρί Σεν Ζερμέν έχει επισκεφθεί ο Ματιέ Βαλμπουενά για να συνεχίσει την αποκατάσταση του και να είναι έτοιμος για το ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Διαβάστε παρακάτω...

Στο Παρίσι βρίσκεται ο Ματιέ Βαλμπουενά προκειμένου να συνεχίσει την αποκατάστασή του. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει υποστεί θλάση και με ειδική άδεια έχει αναχωρήσει από την Ελλάδα από την Τετάρτη.

Σύμφωνα με την άδεια που του έχει δοθεί, αναμένεται να επιστρέψει στη χώρα μας στις 27 Δεκεμβρίου. Η εκτίμηση που κάνει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι ότι ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει έτοιμος και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου.

Ο Βαλμπουενά ακολουθεί πρόγραμμα από τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Κριστόφ Μποντό δεν είναι απλώς μέλος του ιατρικού τιμ των Παριζιάνων, αλλά ο επικεφαλής, ο άνθρωπος που τα πάντα περνάνε από το χέρι του και αυτός που έχει υπό την εποπτεία του τους ακριβοπληρωμένους αστέρες.

Ο Βαλμπουενά διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Μποντό, αφού είχαν συνυπάρξει για έναν χρόνο στη Λιόν. Από τότε είναι πολύ καλοί φίλοι και μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο 36χρονος μεσοεπιθετικός είχε αναφερθεί στον Μποντό, αφού αυτός ήταν ο άνθρωπος στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί την επιθυμία του να φύγει από τη Γαλλία. Ο 53χρονος γιατρός τού έχει δώσει ειδικό πρόγραμμα, το οποίο ακολουθεί ο Βαλμπουενά. Στόχος είναι το ματς με την ΑΕΚ στις 3 Ιανουαρίου, αλλά αυτό θα το δείξει ο χρόνος και η πορεία της αποκατάστασής του.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate