«Όποιος ήταν στον Ολυμπιακό δεν έμπαινε στην 11άδα»!

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020

«Όποιος ήταν στον Ολυμπιακό δεν έμπαινε στην 11άδα»!

«Όποιος ήταν στον Ολυμπιακό δεν έμπαινε στην 11άδα»!

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας μιλά για τον τρόπο με τον οποίο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σιπ αντιμετώπισε τους παίκτες του Ολυμπιακού. Γιατί δεν θα τον άλλαζε.

Διαβάστε παρακάτω... Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου μιλώντας στο Zarpa Radio υποστήριξε ότι όποιος μέχρι πρόσφατα όποιος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού δεν έμπαινε στην 11άδα της Εθνικής!
«Παίξαμε δύο παιχνίδια εντός, με Μολδαβία και Κόσοβο. Και στα δύο ο Φορτούνης είναι έξω. Με το Κόσοβο που είναι 0-0 το αποτέλεσμα, ο Φορτούνης μπαίνει τρίτη αλλαγή στο 72’ και το παιχνίδι είναι 0-0. Οταν θες να κερδίσεις όμως δεν θα βάλεις τον Φορτούνη τρίτη αλλαγή, θα τον βάλεις πρώτη. Κι όμως δεν το ‘κανε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Νίκος Φλέκκας είναι ο πρόεδρος του ενός και μοναδικού συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου σε όλη τη χώρα.

Ακολουθεί μέρος όσων δήλωσε:

«Έχω πολλά παράπονα από τον Φαν τ’ Σιπ. Το έγκλημα είναι που η διοίκηση Σαρρή δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Σάντος. Από εκεί και πέρα πέρασε η σάρα και η μάρα… Μία αναλαμπή είναι το μπαράζ του 2017 με Σκίμπε με τους Κροάτες, άσχετα αν ξεφτιλιστήκαμε με το 4-1 στην Κροατία. Δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο ο Σκίμπε. Πήγε πάρα πολύ καλά γιατί είχε έναν τρομερό βοηθό, που λέγεται Ηρακλής Μεταξάς, τώρα είναι βοηθός στην Χοφενχάιμ. Αυτός ήταν η δύναμη. Έφυγε και από τότε όλα τα αποτελέσματα του Σκίμπε ήταν κάκιστα. Ο Φαν τ’ Σιπ έχει παίξει δύο κρίσιμα παιχνίδια, το ένα ήταν με την Φινλανδία για τα προκριματικά του EURO 2020 και το άλλο με τη Σλοβενία όπου η Εθνική ήταν καλή, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει. Άρα, σαν προπονητής δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επιτυχία με την Εθνική ομάδα».

Για τις επιλογές του Φαν τ’ Σιπ: «Βλέπω παιδιά και αναρωτιέμαι… ποιος να είναι αυτός! Λόγου χάρη ο Ρότα, το παιδί παίζει Β’ Ολλανδίας με τη Φορτούνα Σιτάρντ. Πιστεύω ότι η Ελλάδα παρόλο που αυτή τη στιγμή έχει πρόβλημα στα δεξιά μπακ έχει κάποια που μπορεί να πάρει, όπως είναι ο Σάλιακας, ο Κώτσιρας, ο Ουές. Και δεν τους παίρνει. Ρεχάγκελ και Σάντος πώς πέτυχαν; Υπήρχε ένας κορμός 11άδας. Με Σάντος έπαιζαν 10 σταθεροί. Είναι υπεύθυνος ο Φαν τ’ Σιπ να βρει τον κορμό. Βλέπω ξαφνικά ότι η Ελλάδα ενώ έπαιζε με μικρές ομάδες παίζαμε με δύο αμυντικά χαφ και ένα 10άρι. Και ο Φορτούνης δεν έμπαινε γιατί δεν έπαιζε στην ομάδα του. Ενώ υπήρχαν άλλες περιπτώσεις, που δεν έπαιζαν στην ομάδα τους και έπαιζαν στην Εθνική ομάδα. Όποιος ήταν παίκτης του Ολυμπιακού -και δεν είμαι Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός, ούτε ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ- δεν έμπαινε στην 11άδα! Και λέω ρε γαμώτο τι γίνεται; Παίξαμε δύο παιχνίδια εντός, Μολδαβία και Κόσοβο. Και στα δύο ο Φορτούνης είναι έξω. Με το Κόσοβο που είναι 0-0 το αποτέλεσμα, ο Φορτούνης μπαίνει τρίτη αλλαγή στο 72’ και το παιχνίδι είναι 0-0. Οταν θες να κερδίσεις όμως δεν θα βάλεις τον Φορτούνη τρίτη αλλαγή, θα τον βάλεις πρώτη. Κι όμως δεν το ‘κανε».

Για το αν θα κρατούσε ο ίδιος τον Φαν τ’ Σιπ: «Αν ήμουν ΕΠΟ, ναι. Και ξέρεις γιατί; Αυτή τη στιγμή η Ομοσπονδία πληρώνει… πέντε προπονητές. Τον Ρανιέρι ακόμα τον πληρώνει. Έκανε 4 παιχνίδια με την Εθνική και τους πήρε 1.800.000 ευρώ».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate