Καταγγελία Καραπαπά: Έτσι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν τον Σιαμπάνη

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Καταγγελία Καραπαπά: Έτσι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν τον Σιαμπάνη

Καταγγελία Καραπαπά: Έτσι επιχείρησαν να δωροδοκήσουν τον Σιαμπάνη

Σε καταγγελία μέσω επίσημης δήλωσης του προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος κάνει λόγο για απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη.

Διαβάστε παρακάτω... Σε καταγγελία με επίσημη δήλωση του προχώρησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Ο παράγοντας της πειραϊκής ΠΑΕ αποκάλυψε απόπειρα δωροδοκίας του τερματοφύλακα του Άρη, Μάριου Σιαμπάνη και επιπλέον περιμένει να κληθεί από τη Δικαιοσύνη για να αποδείξει όλα όσα λέει.
 

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Καραπαπά:

«Σε πείραξε κύριε Γκαγκάτση η αλήθεια; Σου χάλασε τα σχέδια;

Πάμε λοιπόν. Ξαναλέω: Για να μάθει και ο κόσμος του ΠΑΟΚ (που σε έχει πάρει ήδη χαμπάρι) τι συνέβη.

Καταγγέλω λοιπόν επίσημα και ελπίζω να ασχοληθεί σοβαρά η Δικαιοσύνη με όλα τα παρακάτω. Και είμαι στη διάθεση της κάθε στιγμή όπως κι εσύ κε Γκαγκάτση.

Πήγε ο πρώην υπάλληλος σας και συνεργάτης σας πλέον σε άλλα... έργα, ο Νώντας (Ν.Π) με μια σακούλα γεμάτη λεφτά στον τερματοφύλακα του Άρη Σιαμπάνη και αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με μεγάλο ποσό που είχε σε σακκούλα ναι η όχι;

Είχε μαζί του σκληρό ποινικό- μπράβο ο οποιός ήταν στο συγκεκριμένο ραντεβού ναι ή όχι;

Είναι αλήθεια ότι ο Σιαμπάνης απειλήθηκε, τρομοκρατήθηκε, εν τέλει δεν αγωνίστηκε ή όχι;

Πες μας λοιπόν, γιατί εμείς σας ξέρουμε βρωμιάρηδες, ποιός τους έστειλε στον Σιαμπάνη και ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλους δυο παίκτες του Άρη;

Να ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές άμεσα και θα φτάσουμε στους εντολείς.

Έφτασε η ώρα. Η ώρα να δούν όλοι πόση βρωμιά κρύβεται πίσω απο αυτό που με θράσος ονομάσατε εξυγίανση!

Πάμε λοιπόν στους εισαγγελείς για τα υπόλοιπα! Για τα όσα λες για ΟΣΦΠ β’, πριμ, υπουργούς Υπαλληλάκια, θα πάρεις απαντήσεις από την ελληνική Δικαιοσύνη.

Υγ: Για τις ύβρεις για χοληστερίνες, παιδοβούβαλα κλπ κλπ, δεν θα απαντήσω κάτι. Στις γειτονιές που εγώ μεγάλωσα, δε μαλώνουμε με κοριτσάκια σαν τον Μάκη Γκαγκάτση».

Υπάρχει συνέχεια! Επιβεβαιώνει ο Δεληζήσης την απόπειρα δωροδοκίας!

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate