Χασαν: Αποτελεί το σοβαρότερο θέμα για Ολυμπιακό

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Χασαν: Αποτελεί το σοβαρότερο θέμα για Ολυμπιακό

Χασαν: Αποτελεί το σοβαρότερο θέμα για Ολυμπιακό

Είναι λογικό όλα τα βλέμματα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού να έχουν πέσει πάνω στον αριστερό μπακ, αλλά σημαντικότερο θέμα είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Χασάν.

Διαβάστε παρακάτω...

Όποιος διαβάσει αυτό το κείμενο, το πιθανότερο είναι να διαφωνήσει παρά να συμφωνήσει... Εδώ είμαστε όμως για να ανταλλάξουμε απόψεις. Αριστερός μπακ ή φορ; Τί πρέπει να λυθεί άμεσα για τον Ολυμπιακό;

Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι θα «ψηφίσετε» τον μπακ. Εν μέρει θα συμφωνήσουμε μαζί σας. Δεν θα συμφωνήσουμε στο 100%, γιατί πολύ απλά το πρώτο μισό της σεζόν μάς έδειξε ότι η ανάγκη τού να είναι υγιής ο Αχμέντ Χασάν, είναι σημαντικότερη από τον νέο αριστερό μπακ που σκοπεύει να πάρει ο Ολυμπιακός, με το μεγαλύτερο βάρος να έχει πέσει πάνω στον Όλεγκ Ρέμπτσιουκ.

Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται αριστερό μπακ. Είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη η προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και μάλιστα, ποδοσφαιριστή που θα έρθει και θα παίξει αμέσως...

Απλώς, αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε είναι, ότι επειδή περιμένουμε νέα τούτη την εβδομάδα σε δύο «μέτωπα», προσπαθούμε να τα βάλουμε σε μία ζυγαριά και να δούμε ποιο είναι αυτό που χρήζει άμεσης λύσης.

Αναφερόμαστε φυσικά στο θέμα του αριστερού μπακ και στο θέμα του Χασάν. Περισσότερο, «καίει» η περίπτωση του Αιγύπτιου, γιατί αν οι εξετάσεις του Αιγύπτιου δείξουν ότι απαιτείται ακόμα περισσότερο καιρό να μείνει εκτός δράσης, τότε οπωσδήποτε θα πρέπει να πάρει επιθετικό ο Ολυμπιακός.

Είδαμε άλλωστε στο πρώτο μισό, ότι όταν έλειψε ο Χασάν και είχε απουσιάσει και ο Ελ Αραμπί επειδή δεν είχε συνέλθει από τον κορονοϊό, τότε επιστρατεύτηκε ο Φορτούνης με τον Παναθηναϊκό και την Μάντσεστερ Σίτι, δίχως να επιδείξει πολλά πράγματα ο Ολυμπιακός στο επιθετικό κομμάτι. Δεν ευθυνόταν φυσικά ο Φορτούνης για την κακή - επιθετικά - εικόνα.

Επί της ουσίας, οι Πειραιώτες ήταν ολοφάνερο ότι δεν μπορούσαν να απειλήσουν με προσπάθειες μέσα από την περιοχή παρά μόνο με σουτ έξω από αυτήν ή από στατικές φάσεις. Κι αυτό, γιατί δεν υπήρχε... άνθρωπος στην αντίπαλη περιοχή από πλευράς Ολυμπιακού.

Το δε αριστερό άκρο της άμυνας καλύφθηκε «κουτσά-στραβά» με τον Χολέμπας και όποτε χρειάστηκε, επιστρατεύτηκε και ο Ραφίνια, από τη στιγμή που ο Βινάγκρε ήταν μονίμως απών.

Το ξαναλέμε προς αποφυγήν παρερμηνειών: Ο Ολυμπιακός χρειάζεται οπωσδήποτε αριστερό μπακ, γιατί δεν γίνεται να βγει η χρονιά μόνο με τον Χολέμπας ή με αλχημείες τύπου Ραφίνια. Για αυτό το λόγο, προσπαθεί ο σύλλογος να φέρει τον καινούριο μπακ έως την Πρωτοχρονιά.

Προσωπικά, όμως, πιστεύουμε ότι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τις επόμενες τρεις-τέσσερις μέρες, είναι να ξεκαθαρίσει η εικόνα με το θέμα του φορ. Θα είναι πολύ σημαντικό νέο για τον Ολυμπιακό, αν οι εξετάσεις του Χασάν δείξουν ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο Μαρτίνς μέσα στον Γενάρη.

Είναι αξιοπρεπής ο Κάιπερς, άρχισε να βάζει τα... γκολάκια του ο Σουντανί, αλλά αν ο Χασάν χρειαστεί να κάνει κι άλλο υπομονή για να επιστρέψει στη δράση, τότε χρειάζεται κάτι άλλο για «μπακ απ» του Ελ Αραμπί. Και για αυτό το λόγο, στον Ρέντη μεγαλύτερη αγωνία έχουν για τα μαντάτα από τον Χασάν, παρά για το αν ο νέος αριστερός μπακ πιάσει δουλειά έως την Πρωτοχρονιά ή την παραπάνω εβδομάδα. Θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Μαρτίνς να δει γρήγορα τον Χασάν στις προπονήσεις...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate