«Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ»

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

«Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ»

«Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ρέμπτσιουκ»

Η Πάσος Φερέιρα αποδέχτηκε πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό και ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ θέλει να παίξει στην Ελλάδα και όχι στην Πόρτο. Νέα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την ανατροπή στη μεταγραφική υπόθεση του Μολδαβού μπακ

Διαβάστε παρακάτω... Ο Ολυμπιακός είναι όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ σύμφωνα με όσα αναφέρονται το βράδυ της Τετάρτης (30/12) στα πορτογαλικά ΜΜΕ.

Η Πάσος Φερέιρα αποδέχτηκε πρόταση 2 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό για τον Μολδαβό αριστερό μπακ και παρά το γεγονός ότι η Πόρτο ζήτησε να αγοράσει ξανά τον ποδοσφαιριστή (όπως είχε δικαίωμα, με βάση τη συμφωνία όταν τον είχε παραχωρήσει στον συγκεκριμένο σύλλογο πριν από 1,5 χρόνο) φαίνεται πως θα προχωρήσει στην πώληση του 23χρονου άσου στην ελληνική ομάδα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Πορτογάλοι, καθώς όπως διαβάσατε νωρίς το μεσημέρι (κι όταν όλοι μιλούσαν για «ναυάγιο») στο fosonline.gr, ο Ρέμπτσιουκ δεν ήθελε να γυρίσει στην Πόρτο και έχει αποφασίσει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Τα τελευταία ρεπορτάζ στην Πορτογαλία: «Ο Ρέμπτσιουκ θα αποχωρήσει από την Πάσος Φερέιρα, με τη συμφωνία να φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ. Ο Ολεγκ έχει ήδη αποφασίσει για το μέλλον του, με τον Μολδαβό να προτιμάει τον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Οι Δράκοι διατηρούν το δικαίωμα επαναγοράς του, αλλά ο ίδιος θέλει να αγωνιστεί στην ελληνική ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια πρόταση που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, την οποία έχει αποδεχθεί η Πάσος Φερέιρα. Ο πρόεδρος της νωρίτερα μάλιστα επιβεβαίωσε την πρόταση του ελληνικού συλλόγου, αλλά και το γεγονός ότι η Πόρτο προσπαθεί να τον αγοράσει ξανά. Η επιθυμία του παίκτη, ωστόσο, είναι ξεκάθαρη, με τον Όλεγκ να προτιμάει τον Ολυμπιακό. Την ομάδα που προπονεί ο Πέδρο Μαρτίνς».

Ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα έχει δηλώσει ότι θα γίνει ό,τι αποφασίσει ο παίκτης μετά τις επαφές με την Πόρτο και τον Ολυμπιακό. Αλλά αυτό που ζητάει είναι να ξέρει οριστικά την έκβαση της υπόθεσης μέσα στις επόμενες ώρες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate