Ανατροπή: Δεν θέλει Πόρτο ο Ρέμπτσιουκ!

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Ανατροπή: Δεν θέλει Πόρτο ο Ρέμπτσιουκ!

Ανατροπή: Δεν θέλει Πόρτο ο Ρέμπτσιουκ!

Σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ δεν θέλει να πάει στην Πόρτο και προτιμά Ολυμπιακό. Τι αναφέρει ο πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα για το θέμα, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει μέχρι τώρα καμία συμφωνία.

Διαβάστε παρακάτω...

Νέα τροπή στο θέμα του Όλεγκ Ρέμπτσιουκ καθώς ο Μολδαβός αριστερός μπακ αρνείται να συνεχίσει στην Πόρτο και επιμένει να γίνει τώρα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό! Παρά το γεγονός ότι η Πόρτο έχει την πρόθεση να κάνει χρήση της ρήτρας επαναγοράς του από την Πάσος Φερέιρα.

Δηλώσεις έχει κάνει ο Πάουλο Μενέσες, πρόεδρος της Πάσος Φερέιρα, ο οποίος τονίζει ότι έχει ειδοποιήσει την Πόρτο για το αν ενδιαφέρεται για το δικαίωμά της να κάνει χρήση της ρήτρας, αλλά η απόφαση ανήκει στον παίκτη που απέρριψε την επιστροφή στο Ντραγκάο!

«Η Πάσος Φερέιρα έλαβε πρόταση από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της, ενημέρωσε την Πόρτο για το δικαίωμά της να κάνει χρήση της ρήτρας. Η Πόρτο μας έχει πει ότι ενδιαφέρεται αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε υπογράψει τίποτα. Μεγάλη σημασία έχει η απόφαση του παίκτη και θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία της Πόρτο και με τον παίκτη. Θα πρέπει ό,τι είναι να γίνει, να γίνει γρήγορα και να ληφθούν οι αποφάσεις άμεσα, ώστε να ξέρουμε τι θα κάνουμε κι εμείς. Θα πρέπει ο Ολεγκ να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση, έχω μιλήσει μαζί του αλλά δεν θέλω να τον επηρεάσω. Δεν μπορώ όμως να ανεχτώ να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Πρέπει το θέμα να τελειώσει».

Εάν δεν καταφέρει η Πόρτο να πείσει τον Ρέμπτσιουκ να υπογράψει μαζί της, τότε ο παίκτης είναι έτοιμος να πάει στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό, αναφέρουν οι Πορτογάλοι στις νεότερες πληροφορίες τους, υποστηρίζοντας ότι οι «Δράκοι» μπορεί να παραιτηθούν από το δικαίωμα επαναγοράς.

Η Record που είχε αναδείξει το θέμα του ενδιαφέροντος της Πόρτο για να πάρει τον Ρέμπτσιουκ, αναφέρει ότι ο Μενέσες δικαίωσε το ρεπορτάζ της, αλλά και αυτή τονίζει ότι πλέον θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία της Πόρτο και με τον ποδοσφαιριστή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate