🔥 Φόρτωση...

H απάντηση του Παύλου Μαρινάκη για την υπόθεση Φαλ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2026

H απάντηση του Παύλου Μαρινάκη για την υπόθεση Φαλ

H απάντηση του Παύλου Μαρινάκη για την υπόθεση Φαλ
🔴 Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε για την υπόθεση ελληνοποίησης του Μουστάφα Φαλ.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πριν από λίγες ημέρες η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε θέσει ορισμένα ερωτήματα γύρω από την υπόθεση απόκτησης ελληνικής ιθαγένειας από τον Μουστάφα Φαλ.

Ερωτηθείς για την εν λόγω υπόθεση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Είναι δύο διαφορετικές συζητήσεις. Η μία έχει να κάνει με τις όποιες ποινικές προεκτάσεις, γιατί όταν κάποιος δηλώνει κάτι που δεν ισχύει αυτό ενδέχεται να χρειάζεται να ερευνηθεί από τη δικαιοσύνη για το αν έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα. Δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία. Αν ο κ. Φαλ έχει τελέσει ένα ποινικό αδίκημα, αυτό θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Αν δήλωσε κάτι, που όταν το δήλωσε εν γνώσει του ήταν ψευδές, δεν μπορώ να το πω εγώ ή να το γνωρίζω.

Τώρα, η διοικητική διαδικασία είναι κάτι το οποίο αποφασίζεται εν συνόλω και όχι για μία περίπτωση, ισχύει για όλους και όπως και να έχει, αν κάτι έχει αλλάξει θα σας ενημερώσει αρμόδιο υπουργείο. Εγώ θα θέσω ερώτημα στον κ. Λιβάνιο και τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα για το αν υπάρχει κάτι νεότερο από τη διαδικασία και θα σας ενημερώσω».

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate