
Για να ενεργοποιηθεί, όμως, η συμφωνία του 32χρονου επιθετικού με την ισπανική ομάδα, θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, με τον οποίο ο Χεφτέ Μπεντανκόρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.
«Η Λας Πάλμας δεν θέλει να δώσει χρήματα και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή εξακολουθούν να διαπραγματεύονται τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τους οι Ισπανοί.
🚨💣 | La UD Las Palmas tiene un acuerdo con Jefté Betancor.
— Radio Burgao FM (@RadioBurgaoFM) June 30, 2026
La operación va para largo. La UD Las Palmas no quiere pagar un traspaso y los agentes del jugador siguen negociando la rescisión de su contrato con el Olympiakos. pic.twitter.com/HW5u8U53qE
Ο Χεφτέ Μπετανκόρ αποκτήθηκε από τους Ερυθρόλευκους τον Ιανουάριο του 2025 από τον Πανσερραϊκό, αλλά έμεινε δανεικός στην ομάδα των Σερρών μέχρι το καλοκαίρι, όταν μετακόμισε τελικά στο μεγάλο λιμάνι.
Ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τον Αύγουστο αποχώρησε ως δανεικός για την Αλμπαθέτε. Την περσινή σεζόν ο Ισπανός επιθετικός είχε 43 συμμετοχές σε La Liga 2 και Κόπα Ντελ Ρέι, με 18 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ συνολικά σε επίπεδο συλλόγων έχει 308 συμμετοχές, με 112 γκολ και 18 ασίστ.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com