
🔴 Μετά τους τελικούς της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό οι διαιτητές που είχαν οριστεί είχαν δεχτεί απειλητικά μηνύματα από άγνωστους αριθμούς, αλλά και μέσω των social media.
H ελληνική αστυνομία ανακοίνωσε πως ταυτοποιήθηκαν οκτώ οπαδοί που προέβησαν στις σχετικές απειλές κατά των διαιτητών.
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η ανακοίνωση αναφέρει: «Από την Υποδιεύθυνση
Αντιμετώπισης Οργανωμένης Αθλητικής Βίας της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης
Οργανωμένου Εγκλήματος εξιχνιάστηκε περιστατικό με απειλές σε βάρος
διαιτητών, το οποίο έλαβε χώρα μετά το πέρας των ελληνικών τελικών
αγώνων καλαθοσφαίρισης, που διεξήχθησαν την 30-05-2025 και την
01-06-2025 αντίστοιχα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν -8- άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- απειλή και παράβαση της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.
Ειδικότερα, μετά το πέρας των ανωτέρω αγώνων, οι κατηγορούμενοι προέβησαν σε σωρεία κλήσεων από άγνωστους αριθμούς σε βάρος των διαιτητών, ενώ παράλληλα απέστειλαν απειλητικά και υβριστικά μηνύματα στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στα πλαίσια αυτεπάγγελτης προανάκρισης που διενεργήθηκε προς εξακρίβωση των δραστών, αλλά και κατόπιν επισταμένων ερευνών, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία των ανωτέρω ατόμων και πιστοποιήθηκε η εμπλοκή τους στο περιστατικό.
Το υλικό που συγκεντρώθηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com