
Το κλαμπ της Αργεντινής δεν έχει πλέον πρόβλημα να τον πουλήσει. Ο «πονοκέφαλός» της έγκειται στο γεγονός ότι δεν θα ήθελε να τον χάσει πριν από τον επαναληπτικό της προσεχούς Παρασκευής 22 του μηνός με την Ατλέτικο Μινέιρο για το Κόπα Σουνταμερικάνα.
Για αυτό το λόγο λοιπόν, η Γοδόι Κρουζ θα δώσει μάχη μήπως καταφέρει να τον κρατήσει έως και τις 22 Αυγούστου, έτσι ώστε να παίξει στο κρίσιμο ματς κόντρα στους Βραζιλιάνους.
Ο Ολυμπιακός φυσικά θα προτιμούσε να τον έχει άμεσα στη διάθεσή του, αλλά σίγουρα η διάθεση που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή Γοδόι να τραβήξει το θέμα για ακόμη μία εβδομάδα, είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να το ρίξουμε στο τραπέζι.
Κατά τ’ άλλα, ο παίκτης έχει «ψηθεί» να συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες και αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com