Από τη στιγμή λοιπόν που ο Κώστας Νικολακόπουλος αποφάσισε να καθίσει για ακόμα μία φορά στην καρέκλα του ανακριτή του Gazzetta, ήταν λογικό να του γίνουν ερωτήσεις για αυτούς... Ο πιο έμπειρος ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» είχε απαντήσεις για όλους, αποκαλύπτοντας μάλιστα το ποσό που πρέπει να ακούσουν οι Πειραιώτες για κάθε περίπτωση, προκειμένου να μπουν σε διαδικασία συζητήσεις με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.
Τα ποσά για Μουζακη και Κωστούλα
Όπως είπε χαρακτηριστικά, για τον Χρήστο Μουζακίτη ο αριθμός αυτός έχει οριστεί στα 25 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός «καίγεται» να τον δώσει. Άλλωστε με εξασφαλισμένη την συμμετοχή στην League Phase του Champions League, το ποσό αυτό μόνο προς τα πάνω μπορεί να πάει και όχι προς τα κάτω.
Όσον αφορά τώρα τον κολλητό του, τον Μπάμπη Κωστούλα, το ποσό αυτό είναι μεγαλύτερο. Πολύ μεγαλύτερο, διπλάσιο για την ακρίβεια, καθώς αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ.
Το κεφάλαιο Έσε και ο Ορτέγκα
Από εκεί και πέρα, σχετικά με τους Έσε και Ορτέγκα, είπε μεταξύ άλλων πως οι «ερυθρόλευκοι» προτιμούν να δώσουν τον δεύτερο και ο πρώτος να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.
Αν όμως το ενδιαφέρον για τον Έσε, τότε το ποσό που θα πρέπει να ακούσουν, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον στα 15 εκατομμύρια ευρώ.