
Μέχρι τώρα έχουμε δει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν την ευθύνη των στατικών φάσεων. Στην προετοιμασία ήταν ο Μπιέλ ο παίκτης που εκτελούσε τις στημένες μπάλες.
Στα παιχνίδια έχουμε δει τόσο τον Μασούρα όσο και τον Ζέλσον να έχουν αυτόν τον ρόλο, ενώ και ο Βέλντε είναι παίκτης που έχει κάνει αυτή τη δουλειά. Πολλά στημένα έχει αναλάβει και ο Τσικίνιο και ειδικά στα κόρνερ ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.
Με τις προσθήκες των Γουίλιαν, Ολιβέιρα, ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί ότι μπορεί να βρει μία λύση σε αυτό το ζήτημα. Ειδικά ο Πορτογάλος είναι ποδοσφαιριστής με καλές εκτελέσεις και είναι πολύ πιθανό πλέον να αναλάβει τις στατικές φάσεις. Τουλάχιστον όταν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com