Βάζουν φωτιά στις ΗΠΑ: Όλα τα δεδομένα για Βεζένκοφ, Μίτσιτς και Ναν!

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Βάζουν φωτιά στις ΗΠΑ: Όλα τα δεδομένα για Βεζένκοφ, Μίτσιτς και Ναν!

Βάζουν φωτιά στις ΗΠΑ: Όλα τα δεδομένα για Βεζένκοφ, Μίτσιτς και Ναν!
🔴 Σε αρκετές αποκαλύψεις προχώρησε ο αναλυτής του Bleacher Report, Έρικ Πίνκους, αναφερόμενος στα συμβόλαια των Βεζένκοφ, Μίτσιτς και Ναν
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο… guru του salary cap και αναλυτής του Bleacher Report, Έρικ Πίνκους, προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις μιλώντας σε podcast για τα συμβόλαια και το μέλλον των Βεζένκοφ, Ναν και Μίτσιτς.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος ανέλυσε ξεχωριστά τις τρεις περιπτώσεις τονίζοντας ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πίνκους:

Για τον Σάσα Βεζένκοφ: «Παρότι δεν συνηθίζεται, οι Σακραμέντο Κινγκς μπορούν να αποδεσμεύσουν τον Σάσα Βεζένκοφ. Αν η ομάδα και ο αθλητής συμφωνήσουν, μπορεί ο Σάσα να μείνει ελεύθερος παίρνοντας απολύτως τίποτα, ένα μέρος ή ολόκληρο το συμβόλαιο του. Οι Κινγκς έχουν ως προτεραιότητα την επιστροφή στα πλέι-οφ. Θέλουν πάση θυσία να ανανεώσουν τον Μαλίκ Μονκ και πιθανώς ο Σάσα να γίνει ανταλλαγή ώστε να δημιουργηθεί cap space για να μπορέσουν να δώσουν καλό συμβόλαιο στον Μόνκ.

Σε περίπτωση που αποδεσμευτεί από τους Κινγκς θα χρειαστεί να περάσει ένα 48ωρο στο waivers και να μην κάνουν claim τα δικαιώματα του πάικτη κάποια άλλη ομάδα. Το πιθανότερο είναι πως όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν γύρω στις 30/6. Εκεί θα ξέρουμε τι ακριβώς θα γίνει με τους Σακραμέντο Κίνγκς, τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Μαλίκ Μονκ».

Για τον Βασίλιε Μίτσιτς: «Υπάρχει καινούργια ηγεσία και νέα ιδιοκτησία στην Σάρλοτ. Επομένως δεν ξέρουμε σε τι κατεύθυνση θα θέλει να πορευτεί η ομάδα. Πάντως όταν μια ομάδα κάνει rebuild, συνήθως δεν θέλει παίκτη 30 χρονών στο ρόστερ. Προτιμούν νέους παίκτες. Φυσικά το συμβόλαιο του μπορεί να δοθεί με ανταλλαγή καθώς το νούμερο είναι καλό.

Εκτιμώ πως είναι πιο εύκολο θεωρητικά να αποδεσμευτεί ο Μίτσιτς παρά ο Βεζένκοβ. Αν ο αθλητής κερδίσει την ελευθερία του και ο ατζέντης του ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει να παραμείνει στην Αμερική, δύσκολα κάποια ομάδα θα τον πάρει από το waiver wire αν και δεν αποκλείεται».

Για τον Κέντρικ Ναν: «Κοιτάζοντας μία-μία τις ομάδες θα συνειδητοποιήσεις πως δεν χωράει σε πολλές. Συνήθως οι ομάδες του ΝΒΑ δεν κοιτάνε ποιος παίκτης είναι καλύτερος αλλά ποιος είναι πιο εξελίξιμος. Ψάχνουν νεότερους παίκτες στους οποίους μπορούν να επενδύσουν χρόνο και πόρους ώστε να βελτιωθούν. Δεν βλέπω τον λόγο ή την ομάδα για να γυρίσει στο ΝΒΑ ο Κέντρικ Ναν. Αν αποφασίσει να επιστρέψει το συμβόλαιο του θα είναι μεταξύ 2,5 και 5 εκατ. δολαρίων».

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate