Το βίντεο της ντροπής με την ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν (vid)

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Το βίντεο της ντροπής με την ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν (vid)

Το βίντεο της ντροπής με την ρατσιστική επίθεση στον Κάνααν (vid)
🔴 Για αυτό προχωρησε σε επίσημη καταγγελία ο Ολυμπιακός. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε επίσημη καταγγελία για ρατσιστική επίθεση στον Αϊζάια Κάνααν από οπαδό του Παναθηναϊκού, μετά το τέλος του Game 3 των τελικών της Basket League.

Οι Πειραιώτες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ και τον τρόπο που ήρθε εξέδωσαν ανακοίνωση για όσα συνέβησαν, ενώ καταγγελουν τη ρατσιστική συμπεριφορά οπαδού του τριφυλλιού, που καθόταν στα court seats του γηπέδου.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει στα social media το βίντεο της… ντροπής από το ΟΑΚΑ, με τον φίλο του Παναθηναϊκού να κάνει άκομψες χειρονομίες κατά του Αμερικανού γκαρντ των ερυθρόλευκων.

Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς στο ξεκίνημα του βίντεο που αναρτήθηκε στο twitter, ο Κάνααν χειροκροτεί ειρωνικά τον οπαδό του Παναθηναϊκού για την απαράδεκτη ρατσιστική επίθεση προς το μέρος του κατά τη διάρκεια του ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ. 


🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate