
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βεζένκοφ είναι γνωστό, όπως και το ότι οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν «τρελά» χρήματα για να τον πείσουν να επιστρέψει στη Euroleague και να αφήσει το ΝΒΑ.
Αξίζει να σημειωθεί πως την περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ παρακολουθεί στενά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι και ο τελευταίος σύλλογος που αγωνίστηκε, πριν περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τους Σακραμέντο Κινγκς.
Από εκεί και πέρα, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι για τον Βεζένκοφ, καθώς οι «βασιλιάδες» έχουν εγγυημένο συμβόλαιο αξίας περίπου 7.000.000 δολαρίων με τον παίκτη, όμως το μέλλον του στο Σακραμέντο είναι στον… αέρα λόγω του προπονητή, Μάικ Μπράουν, που δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ιδιαίτερα.
Ο Βεζένκοφ στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ δεν έπαιξε πολύ, ενώ είχε και έναν τραυματισμό που τον πήγε ακόμη πιο πίσω. Συνολικά σε 42 ματς με τη φανέλα του Σακραμέντο και είχε 5.4 πόντους, 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο με 37.5% στα τρίποντα και έμενε στο παρκέ γιοα 12.2 λεπτά ανά παιχνίδι.
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com