Τι είπε ο Γιόβετιτς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Τι είπε ο Γιόβετιτς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό

Τι είπε ο Γιόβετιτς για το μέλλον του στον Ολυμπιακό
🔴 Ο Στέφαν Γιόβετιτς και η υπόθεση παραμονής του ή μη στον Ολυμπιακό
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Μετά τη θριαμβευτική ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μέσω της κατάκτησης του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός πλέον στρέφει το βλέμμα του στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Οι ανανεώσεις συμβολαίων βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Πειραιά. Με μία από τις περιπτώσεις που παραμένουν ανοιχτές να είναι αυτή του Στέφαν Γιόβετιτς.

Η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να κρατήσει τον Μαυροβούνιο επιθετικό, καθώς ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και αυτά που πρόσφερε, ειδικά προς το τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο Γιόβετιτς μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του και ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό θα περιμένει τη νέα πρόταση των Κυπελλούχων Ευρώπης για να ζυγίσει τις επιλογές του.

«Μου είχαν πει από τον Ολυμπιακό να μιλήσω μαζί τους πριν από τον τελικό με τη Φιορεντίνα. Ωστόσο, συμφωνήσαμε να περιμένουμε και τον τελικό του Conference και να μιλούσαμε μετά.

Εγώ έφυγα αμέσως μετά την κατάκτηση του τροπαίου και ήρθα εδώ για να ενσωματωθώ στην αποστολή της Εθνικής. Οπότε, μετά τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική, θα έχω νέα επαφή με τον Ολυμπιακό και θα δούμε τι θα γίνει».

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate