Τέλος οριστικά δύο ξένοι από Ολυμπιακό! Η ομάδα-φαβορί για Μασούρα

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Τέλος οριστικά δύο ξένοι από Ολυμπιακό! Η ομάδα-φαβορί για Μασούρα

Τέλος οριστικά δύο ξένοι από Ολυμπιακό! Η ομάδα-φαβορί για Μασούρα
🔴 Στο Λιμάνι δρομολογούνται τουλάχιστον δύο αποχωρήσεις, που δεν αποκλείεται να γίνουν περισσότερες άμεσα. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Το χτίσιμο του Ολυμπιακού της νέας σεζόν έχει ξεκινήσει, με τις... προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ να βρίσκονται προ των πυλών. 

Θεωρείται δεδομένο πως οι Κίνι και Ζοάο Καρβάλιο δεν θα συνεχίσουν να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο πρώτος βρήκε ρόλο στο φινάλε της σεζόν, ωστόσο οι Πειραιώτες αναζητούν κάτι καλύτερο για τα άκρα της άμυνας, συνεπώς δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται.

Το ίδιο ισχύει και για τον Καρβάλιο, η συμφωνία του οποίου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Ένα θέμα που απασχολεί είναι επίσης αυτό του Γιώργου Μασούρα, μιάς και ο Έλληνας παίκτης έχει επίσης συμβόλαιο που λήγει. Δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, η γερμανική Μπόχουμ φαντάζει ως το φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα άσου.

Το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας είναι υπαρκτό εδώ και μήνες. Τώρα που το συμβόλαιο του Μασούρα ολοκληρώνεται και παράλληλα η Μπόχουμ ικατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή στη Bundesliga, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να κάνει την κίνησή της.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate