Ολυμπιακός: Μπαίνει στην τριάδα των επιθετικών ο Κωστούλας

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Ολυμπιακός: Μπαίνει στην τριάδα των επιθετικών ο Κωστούλας

Ολυμπιακός: Μπαίνει στην τριάδα των επιθετικών ο Κωστούλας
🔴 Σημαντικές πιθανότητες να βρεθεί στην τριάδα των επιθετικών του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν έχει ο Χαράλαμπος Κωστούλας.  
 
 Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Ολυμπιακός είδε την ομάδα Νέων του να ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης με την κατάκτηση του UEFA Youth League και οι άνθρωποί του είναι πεπεισμένοι να ανεβάσουν κάποια από τα παιδιά αυτά στην πρώτη ομάδα και να τους δώσουν ενεργό ρόλο.

Ένας εξ' αυτών φαίνεται πως θα είναι ο 17χρονος Χαράλαμπος Κωστούλας, ο οποίος έχει τις δικιές του, σημαντικές, πιθανότητες να αποτελέσει έναν από τους τρεις επιθετικούς των Πειραιωτών τη νέα σεζόν.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα τον έχει μαζί του στην προετοιμασία από τις αρχές Ιουλίου και θα μπορέσει να δει από κοντά τις δυνατότητές του και θα αποφασίσει για το εάν θα του δώσει τελικά την πολυπόθητη αυτή ευκαιρία.

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας ολοκλήρωσε μια «γεμάτη» χρονιά όπου σκόραρε 9 γκολ σε 32 αγώνες με την Κ19 και τη Β’ ομάδα των «ερυθρόλευκων» ενώ συγκεκριμένα στο Youth League κατέγραψε 8 ματς με 714 λεπτά και 5 γκολ σε 16 τελικές.

Ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές, Κωστούλας, υπήρξε ένας από τους πρωταγωνιστές της ανεπανάληπτης πορείας της Κ19 του Ολυμπιακού και μάλιστα ήταν εκείνος κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 1-0 στον τελικό με τη Μίλαν.

Θυμηθείτε το γκολ που είχε πετύχει στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν ΕΔΩ!

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate