Ολυμπιακός: Όσα θες να ξέρεις για την προετοιμασία του Ιούλη

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Ολυμπιακός: Όσα θες να ξέρεις για την προετοιμασία του Ιούλη

Ολυμπιακός: Όσα θες να ξέρεις για την προετοιμασία του Ιούλη
🔴 Η πρώτη συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, το βασικό στάδιο προετοιμασίας και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα του μεγάλου λιμανιού.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έχουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Οι Ερυθρόλευκοι μετά την κατάκτηση του Europa Conference League απέφυγαν τα ευρωπαϊκά προκριματικά και αυτό τους δίνει πέντε εβδομάδες ξεκούρασης.

Σύμφωνα με το πλάνο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η πρώτη συγκέντρωση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για τη νέα αγωνιστική θα γίνει 8-10 Ιουλίου.

Οι Ερυθρόλευκοι θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις, όπως συνηθίζεται σε κάθε έναρξη προετοιμασίας και στις 14-15/7 θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Στις 27-28 Ιουλίου οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στη βάση τους, για τις δύο επόμενες εβδομάδες του Αυγούστου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα ακόμη σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό για κάποιο «δυνατό» φιλικό τεστ.

Ο Ολυμπιακός στο Ρότερνταμ, όπου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα χτίσει την ομάδα για τη νέα σεζόν, θα δώσει 4-5 φιλικά. Στην ολλανδική πόλη το φετινό καλοκαίρι θα βρίσκονται αρκετές ισπανικές ομάδες, αλλά και πολλοί ακόμα ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Εκτός από τα φιλικά που θα παίξει επί ολλανδικού εδάφους, ο Ολυμπιακός θα δώσει σίγουρα και δύο φιλικά στην Αθήνα πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League, λογικά το ένα εξ αυτών στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» ως πρόβα τζενεράλε-.

Είναι ανοιχτό και ένα ακόμη σύντομο ταξίδι στο εξωτερικό –όπως το ταξίδι που έγινε πέρσι στη Μεγάλη Βρετανία για τα φιλικά με τους Ρέιντζερς και τη Νόριτς- αν βρεθεί κάτι ενδιαφέρον: 7-8 φιλικά που θα βάλουν την ομάδα των 100 χρόνων, στις ράγες.

Στον σωστό δρόμο για να την οδηγήσουν σε ακόμα περισσότερες ευρωπαϊκές επιτυχίες και φυσικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate