Αυτό μόνο ο Μαντί Καμαρά μπορούσε να το κάνει!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Αυτό μόνο ο Μαντί Καμαρά μπορούσε να το κάνει!

Αυτό μόνο ο Μαντί Καμαρά μπορούσε να το κάνει!
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο sport-fm.gr διάφορα, εμμέσως, για τον Ολυμπιακό με αφορμή την επικαιρότητα. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 · Δηλαδή, ο Μαντί Καμαρά αρνήθηκε το χειμώνα να ανανεώσει στον Ολυμπιακό, λέγοντας ότι θέλει να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, για να υπογράψει τώρα, μετά από πέντε μήνες, στον ΠΑΟΚ; Συγνώμη κιόλας, αλλά αυτό μόνο ο Μαντί θα μπορούσε να το κάνει! Κι έχοντας ως μόνη άλλη πρόταση, κι αυτή στα λόγια, της Χετάφε…Το καλό για τον Ολυμπιακό ότι μπαίνοντας στο ψυγείο ο Μαντί, αποκτήθηκε ο Τσικίνιο. 
 
· Ο Ιταλιάνο, παρουσιάστηκε σήμερα ως νέος προπονητής της Μπολόνια, αλλά το μυαλό του το είχε ακόμη στην ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ. Και δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Αν υπάρχει ένα σημείο για το οποίο λυπάμαι στην καλή τριετία μου στη Φιορεντίνα είναι ο τελικός της Αθήνας και το γεγονός ότι δεν μπόρεσα να κερδίσω ένα τρόπαιο. Θα ήθελα να ξαναπαίξω τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, ένα λεπτό αφότου τελείωσε»! 
 
· Μία έμμεση απάντηση ο μέχρι πρότινος προπονητής της Φιορεντίνα πήρε από τον έναν παίκτη που είχε στην Φλωρεντία, τον Τσέχο Μπαράκ, ο οποίος συμπτωματικά έδωσε μία συνέντευξη στην πατρίδα του κι ερωτηθείς για την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ σχολίασε: «Υπήρχε μεγαλύτερη απογοήτευση γι΄ αυτή την ήττα, από εκείνη στον τελικό πέρυσι με τη Γουέστ Χαμ στην Πράγα. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αλλά ήταν το ίδιο τέλος με την περασμένης σεζόν. Ο Ολυμπιακός χειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι. Η απογοήτευση ήταν τεράστια. όλοι ήταν αναστατωμένοι και κατηγορούσαν, αναζητούσαν λάθη εκεί που δεν υπήρχαν». 
  

· Ο Μεντιλίμπαρ διέκοψε τις διακοπές του στην πατρίδα του για να πάει χθες στο Ιπουρούα (πάνω η σχετική φωτογραφία) να δει τη ρεβάνς των μπαράζ μεταξύ της αγαπημένης του Έιμπαρ και της Οβιέδο για την άνοδο από τη Β΄ στην Α΄ κατηγορία. Οι Βάσκοι (στην 3η θέση της βαθμολογίας) είχαν πάρει 0-0 στο πρώτο εκτός έδρας ματς με την (η στη βαθμολογία) Οβιέδο και ήλπιζαν σε μία νίκη για να προχωρήσουν, αλλά την πάτησαν χάνοντας 0-2. 
 
· Κατά τα άλλα ο Πόνσε από την ΑΕΚ πάει στο MLS με 5 (συν 3 μπόνους) εκατομμύρια ευρώ.
 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate