Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ
🔴 Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Στιβ Μουνιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπρεστ που τερμάτισε 3η στη Ligue1 και βγαίνει του χρόνου στο Champions League. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Tην πληροφορία από τη Γαλλία, σύμφωνα με την οποία υπάρχει έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Στιβ Μουνιέ, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Πρόκειται για τον Αφρικανό επιθετικό (από το Μπενίν), 29 ετών, που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ που τερμάτισε 3η στη Ligue1 και βγαίνει στο νέο Champions Laegue την επόμενη σεζόν. Την προηγούμενη σεζόν ο διεθνής επιθετικός, 45 φορές με 14 γκολ, έπαιξε σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος και πέτυχε 6 γκολ.

Από την πλευρά του, ο ρεπόρτερ σχολίασε τη συγκεκριμένη πληροφορία, λέγοντας πως δεν αποτελεί έκπληξη, αφού τέτοιες περιπτώσεις ελεύθερων παικτών από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός πάντα τις «ψάχνει» και τον ενδιαφέρουν. 
 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate