Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αγορά του Καρμό»

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αγορά του Καρμό»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για αγορά του Καρμό»
🔴 Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζει δυνατές κινήσεις για τους παίκτες που σκοπεύει να κρατήσει. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τις τελευταίες εκτιμήσεις από διαφορά θέματα που τρέχουν στον Ολυμπιακό, κυρίως εσωτερικής φύσεως, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Για τον Κάρμο είπε ότι ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι έτοιμος για ένα άλλο «κόλπο», από αυτά που ακούγονταν. Να κινηθεί δηλαδή, όχι για επέκταση του δανεισμού του παίκτη από την Πόρτο, αλλά για αγορά μεγάλου ποσοστού των δικαιωμάτων του (μίνιμουμ 50%).


Για τον Φορτούνη είπε ότι η αίσθηση που υπάρχει στους Πειραιώτες είναι ότι αν δεν σημειωθεί συγκλονιστικό απρόοπτο, θα συνεχίσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Για τον Γιόβετιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει, όπως και τους Όρτα-Ποντένσε, αλλά και όλους παίκτες που τον βοήθησαν να πάρει τον Conference League. 
 
 
 
🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate