Νέα πρόταση Ολυμπιακού για Κάρμο - Τι προσφέρει στην Πόρτο

Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Νέα πρόταση Ολυμπιακού για Κάρμο - Τι προσφέρει στην Πόρτο

Νέα πρόταση Ολυμπιακού για Κάρμο - Τι προσφέρει στην Πόρτο
🔴 Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει επαφές με την Πόρτο για να κρατήσει στο ρόστερ της τον Νταβίντ Κάρμο. 
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Προσπάθεια για να κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν τον Ντάβιντ Κάρμο κάνει ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, έχει καταθέσει νέα πρόταση στην Πόρτο για τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό.

Αυτό που προσφέρουν οι Ερυθρόλευκοι είναι 1 εκατομμύριο ευρώ "ενοίκιο" για έναν χρόνο και οψιόν αγοράς στα 14 εκατ. ευρώ. Σύμμαχος σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος θέλει να μείνει στο λιμάνι, όπου έχει βασικό ρόλο, ενώ η ομάδα πρωταγωνιστεί, διεκδικεί και κατακτά τίτλους.

Από καμία πλευρά δεν υπάρχει επιβεβαίωση της προόδου των συνομιλιών, με την Πόρτο πάντως να βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, μετά την αλλαγή διοίκησης και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, κάτι που σημαίνει ότι η συγκεκριμένη περίπτωση αναμένεται να "τραβήξει" αρκετά χρονικά μέσα στο καλοκαίρι.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate