Κινδυνεύει με τιμωρία έδρας από την ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός – Τι λέει το φύλλο αγώνα

Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Κινδυνεύει με τιμωρία έδρας από την ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός – Τι λέει το φύλλο αγώνα

Κινδυνεύει με τιμωρία έδρας από την ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός – Τι λέει το φύλλο αγώνα
🔴 Σε δύσκολη θέση ο Παναθηναϊκός μετά τα όσα έγιναν στον τρίτο τελικό της Basket League.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 «Καίει» τον Παναθηναϊκό το φύλλο αγώνα του τρίτου τελικού της Basket League! Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για υβριστικά συνθήματα καθώς και για ρίψη νερού προς τους διαιτητές, με τους «πράσινους» να βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών προς τα αποδυτήρια και συγκεκριμένα πριν εισέλθουν στη φυσούνα, φίλαθλος της Α’ ομάδας έριξε νερό πάνω στους διαιτητές», αναφέρει μεταξύ άλλων το φύλλο αγώνα.

Επίσης έχει σημειωθεί πως 6 λεπτά και 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του 4ου δεκαλέπτου έγινε ρίψη μικρού αντικειμένου εντός αγωνιστικού χώρου και συγκεκριμένα ενός στομίου από ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Τέλος, έχει γραφτεί πως 3 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της 3ης περιόδου ακούστηκε υβριστικό σύνθημα (κατά του Σωκράτη Κόκκαλη). Και για τα δύο παραπάνω γεγονότα υπήρξε ανακοίνωση-προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.

Το φύλλο αγώνα θα εξεταστεί από τους δικαστές και τη ΔΕΑΒ και ο ΠΑΟ κινδευνεύει ακόμη και με τιμωρία έδρας, όπως έχει συμβεί με άλλες ομάδες φέτος σε παρόμοιες περιπτώσεις (βλέπε ΑΕΚ).

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate