Γιατί ο Φαλ μπορεί να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια…

Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Γιατί ο Φαλ μπορεί να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια…

Γιατί ο Φαλ μπορεί να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια…
🔴 Είναι πιθανό το ενδεχόμενο ο Μουσταφά Φαλ στο μέλλον να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια - Όλα τα δεδομένα.
 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ο Μουσταφά Φαλ, σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, συμπληρώνει τρία χρόνια στον Ολυμπιακό. Ήταν 21 Ιούνη 2021 όταν οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου σέντερ. Συνεπώς, ο 32χρονος ψηλός των Πειραιωτών έκλεισε τρία σερί χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Αυτό σημαίνει, ότι σε δύο μέρες από σήμερα θα έχει το δικαίωμα να καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια. Το αν θα το κάνει, παραμένει άγνωστο. Πάντως, ακόμη και αν τελικά ο Φαλ προχωρήσει στις απαραίτητες διαδικασίες, τότε θα μπορεί να έχει την ελληνική ιθαγένεια σε έναν χρόνο από τώρα και όχι για φέτος.

Ο σχετικός νόμος είναι ξεκάθαρος και δεν επιδέχεται διαφορετικής ερμηνείας. Τα μέλη-κάτοικοι των 27 χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια, αν συμπληρώσουν τρία συνεχόμενα χρόνια στην Ελλάδα. Και αυτό ισχύει, όχι μόνο για αθλητές, αλλά για κάθε πολίτη.

«Για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, πρέπει να μένετε στην Ελλάδα 7 χρόνια με Άδεια Διαμονής ή 3 χρόνια με Άδεια Διαμονής εάν: Προέρχεστε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρει χαρακτηριστικά ο νόμος ο οποίος ψηφίστηκε τον Απρίλιο του 2021.

Ποιες είναι οι 27 χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τις οποίες ισχύει ο συγκεκριμένος νόμος; Πρόκειται για τις: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία.

🔴 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate